Αρνάκι στη λαδόκολλα
Τι πιο ωραίο από ένα νοστιμότατο αρνάκι στη λάδοκολλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την συνταγή την έμαθα από τον πεθερό που είναι από την Κρήτη. Το ψήνουμε τόσες ώρες όσα κιλά είναι το αρνί.Επαναλαμβάνω δεν βάζουμε λάδι, βούτυρο, μουστάρδα κτλ. Βγαίνει πάρα πολύ ζουμερό και μαλακό.Λουκούμι!!
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε καλά το αρνάκι.
-
2
Το βαζουμε μέσα στη λαδόκολα μαζί με τις σκελίδες σκόρδου.
-
3
Αλατοπιπερώνω καλά το αρνάκι μου και το τυλίγω στη λαδόκολα.
-
4
Δένω από τις δυο μεριές τη λαδόκολα με το σπάγκο (σαν το σχήμα της καραμέλας).
-
5
Το τοποθετώ μέσα σε ταψί για να μην τρέξουν τα ζουμιά μέσα στο φούρνο.
-
6
Ψήνω στους 200 βαθμούς για 2 ώρες.
-
7
Συνοδεύεται τέλεια με πατάτες στο φούρνο και χωριάτικη σαλάτα!!
Σχόλια