Αρνί Ατζέμ Πιλάφι
Αρνάκι γάλακτος με ρύζι - ένα νόστιμο πιάτο με άρωμα ανατολής
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια.
-
2
Ζεσταίνετε το μισό βούτυρο και ρίχνετε το κρέας με το κρεμμύδι. Τα σωτάρετε μερικά λεπτά και ρίχνετε το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και τον πολτό ντομάτας.
-
3
Αφήνετε το κρέας να σιγοψηθεί με τη σάλτσα του επί μισή περίπου ώρα.
-
4
Βάζετε σε κατσαρόλα το υπόλοιπο βούτηρο και, όταν ζεσταθεί, ρίχνετε το ρύζι.
-
5
Το σωτάρετε έως ότου αρχίσει να ξανθαίνει και το ρίχνετε στο κρέας μαζί με 4 φλυτζάνια τσαγιού ζεστό νερό.
-
6
Το αφήνετε να σιγοψηθεί για 20 λεπτά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια