evdoba
evdoba @evdoba
,

Το πιο γρήγορο και θρεπτικό ψαρικό μεζεδάκι!! Ένα ψάρι που δεν χρειάζεται καθάρισμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το φοβερό αβαντάζ αυτού του ψαριού πέρα του ότι τα 100γρ έχουν σχεδόν την ημερίσια συνιστώμενη δόση σε ασβέστιο και έχει και πάρα πολύ φώσφορο, δεν χρειάζεται καθάρισμα!!Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

9 Minutes
  1. 500 γρ αθερίνα
  2. λίγο αλεύρι για αλεύρωμα
  3. αλάτι
  4. ελαιόλαδο για τηγάνισμα (ή ότι χρησιμοποιούμε)
  5. ρίγανη και θυμάρι για πασπάλισμα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε την αθερίνα.

  2. 2

    Την αλατίζουμε.

  3. 3

    Την πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά

  4. 4

    Και αλευρώνουμε.

  5. 5

    Την ρίχνουμε σε καυτό ελαιόλαδο να τηγανιστεί.

  6. 6

    Μόλις ροδίσει την βγάζουμε και τη βάζουμε σε ένα πιάτο.

  7. 7

    Ρίχνουμε λίγο φρέσκο θυμάρι από πάνω και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Από

evdoba
evdoba @evdoba
στις
,