Βάφλες με φέτα

Μαγειρεύτηκε 10 φορές
lenale
lenale @cook_8459878
Θεσσαλονίκη

Υπέροχες αλμυρές και ξεροψημένες βάφλες...

Λίγα μυστικά ακόμα

Μην στοιβάζετε τις ζεστές βάφλες την μια πάνω στην άλλη γιατί δεν θα είναι τραγανές. Τρώγονται καλύτερα χλιαρές. Γίνονται ακόμα πιο νόστιμες αν τις ξεροψήσετε.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

18 Minutes
10-12 βάφλες
  1. 200 γρ. αλεύρι
  2. 70 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
  3. 400 γρ. γάλα
  4. 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
  5. 250-300 γρ. φέτα τριμμένη
  6. 1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ανακατεύουμε τα στερεά υλικά.

  2. 2

    Προσθέτουμε το γάλα, τη μαργαρίνη, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.

  3. 3

    Τέλος ρίχνουμε την φέτα.

  4. 4

    Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα.

  5. 5

    Ψήνουμε τις βάφλες στην βαφλιέρα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps (10)

Σχόλια (18)

bebinna
bebinna @cook_8461921
Απορώ πως κανείς δεν έχει δοκιμάσει αυτή την υπέροχη συνταγή!!! πρόσθεσα ψιλοκομμένο ζαμπόν γαλοπούλας και λίγη ξυνομυζήθρα από το νησί που κινδύνευε να χαλάσει και έφτιαξα κάτι βάφλες τέλειες. Χρυσαφένιες και με τραγανές άκρες. Την τελευταία την πήρα στο γραφείο για κολατσιό την επόμενη μέρα και ήταν εξαιρετική. Μπράβο για την συνταγή!!!

Από

lenale
lenale @cook_8459878
στις
Θεσσαλονίκη