ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
,greece

Η τέλεια συνταγή για γρήγορο, πρωτότυπο, εντυπωσιακό και σούπερ απολαυστικό για όλους πρωινό και όχι μόνο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ χρησιμοποίησα γραβιέρα και εγιναν καταπληκτικές.Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο αλεύρι.Έχετε υπόψη σας πως όσο πιο σφιχτή κάνετε τη ζύμη, τόσο πιο σφιχτές θα γίνουν οι βάφλες.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

περίπου 8
  1. 200 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
  2. 4 κουταλιές σούπας κρέμα γάλακτος
  3. 1/2 κιλό αλεύρι
  4. 12 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  5. 300 ml μεταλλικό νερό
  6. 1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βουτυρώνετε τη βαφλιέρα κλείνετε και ζεσταίνετε

  2. 2

    Ζυμώνετε το βούτυρο με την κρέμα γάλακτος, το αλεύρι, την παρμεζάνα, το μεταλλικό νερό και λίγο αλάτι σε μια λεία ζύμη.

  3. 3

    Βάζετε περίπου δύο κουταλιές της σούπας κάθε φορά στο κέντρο της κάτω επιφάνειας της βαφλιέρας.

  4. 4

    Κλείνουμε το καπάκι και ψήνουμε τρία λεπτά περίπου την κάθε βάφλα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

ΠΟΛΥΑΝΘΗ
ΠΟΛΥΑΝΘΗ @anthi1964
Την βαθμολογώ απο τώρα γιατί είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα!!!!!!!!!\r\nΚαταπληκτικές!!!!!!!!!!!

Από

ΔΙΔΥΜΙΝΑ
ΔΙΔΥΜΙΝΑ @cook_8454396
στις
,greece
Λατρεύω τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική.Με ξεκουράζει,μου δίνει ενέργεια,με κάνει να νιώθω χρήσιμη και δημιουργική και γενικά είναι το αποτελεσματικότερο αντικαταθληπτικό αν το αγαπάς αυτό που κάνεις.
Δες περισσότερα