Βάφλες
Λίγα μυστικά ακόμα
Ευχαριστούμε την ANGOLINA για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ.
-
2
Προσθέστε το γάλα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατέψτε καλά.
-
3
Προσθέστε τα αβγά στο τέλος.
-
4
Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα.
-
5
Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με κρέμα σαντιγύ/μαρμελάδα τις αρεσκείας σας.
Σχόλια (70)