κύρια φωτογραφία συνταγής Bagna Calda

Bagna Calda

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ
ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ @cook_8460422
,ΚΥΠΡΟΣ

Συνταγή απο τις ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Ένα ντιπ που σερβίρεται κυρίως με λαχανικά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  2. 4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  3. 6 φιλετάκια αντζούγιας ξεπλυμένα, στραγγισμένα και ψιλοκομμένα
  4. 90 γρ. ανάλατο βούτυρο
  5. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάζετε το ελαιόλαδο με τα σκόρδα σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά και τσιγαρίζετε.

  2. 2

    Προσθέτετε τις αντζούγιες, ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν και ύστερα προσθέτετε κουταλιά-κουταλιά το βούτυρο, ανακατεύοντας πάντα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 περίπου λεπτά, μέχρι να διαλυθούν οι αντζούγιες χωρίς να αφήσετε το μείγμα να κοχλάσει.

  3. 3

    Ελέγχετε το αλάτι και σερβίρετε τη σάλτσα.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ
ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ @cook_8460422
στις
,ΚΥΠΡΟΣ