Bagna Calda
Συνταγή απο τις ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Ένα ντιπ που σερβίρεται κυρίως με λαχανικά.
Υλικά
-
1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
-
4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-
6 φιλετάκια αντζούγιας ξεπλυμένα, στραγγισμένα και ψιλοκομμένα
-
90 γρ. ανάλατο βούτυρο
-
αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάζετε το ελαιόλαδο με τα σκόρδα σε ένα κατσαρολάκι σε πολύ χαμηλή φωτιά και τσιγαρίζετε.
-
2
Προσθέτετε τις αντζούγιες, ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσουν και ύστερα προσθέτετε κουταλιά-κουταλιά το βούτυρο, ανακατεύοντας πάντα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 περίπου λεπτά, μέχρι να διαλυθούν οι αντζούγιες χωρίς να αφήσετε το μείγμα να κοχλάσει.
-
3
Ελέγχετε το αλάτι και σερβίρετε τη σάλτσα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια