Barilla Mini Farfalle με τοματίνια & μοτσαρέλα
Τα τυπικά υλικά της σάλτσας καπρέζε, δηλαδή μοτσαρέλα και ντομάτα, αναδεικνύουν τη φαντασία και την ελαφρότητα των ζυμαρικών Mini Farfalle Barilla, που κυριαρχούν σε αυτό το πρώτο πιάτο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να κάνετε πιο γευστική αυτή τη συνταγή, μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μοτσαρέλα με τυρί Caciotta κομμένο σε κύβους. Για αυτή την ιδιαίτερα δροσερή και γευστική συνταγή προτείνουμε ένα δροσερό και αρωματικό λευκό κρασί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόψτε το σκόρδο και το κρεμμύδι και σοτάρετέ τα σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Ξεφλουδίστε τα ντοματίνια, αφαιρέστε τους σπόρους και κόψτε τα σε κυβάκια. Προσθέστε τα στο ροδισμένο κρεμμύδι και το σκόρδο, μαζί με φύλλα βασιλικού, αλατίστε και μαγειρέψτε για περίπου 3 λεπτά. Κόψτε τη μοτσαρέλα σε κυβάκια.
-
2
Βράστε τα ζυμαρικά Mini Farfalle Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente, ανακατέψτε με τη σάλτσα και τη μοτσαρέλα, και σερβίρετε.
Σχόλια