Barilla Mini Fusilli με μπέικον & σπανάκι

Barilla
Barilla @cook_8491216

Το ιδιαίτερο άρωμα του μπέικον ενώνεται με την έντονη γεύση του σπανακιού και της παρμεζάνας, για μία εύγευστη συνταγή με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για αυτή τη συνταγή σας προτείνουμε ένα αρωματικό λευκό κρασί.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γρ ζυμαρικά Mini Fusilli Barilla
  2. 100 γρ σπεκ
  3. 100 γρ σπανάκι
  4. 50 γρ τριμμένη παρμεζάνα
  5. 1 λίτρο γάλα
  6. 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  7. αλάτι
  8. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, κόψτε το μπέικον σε λωρίδες, καθαρίστε και ψιλοκόψτε το σπανάκι. Κατόπιν, σοτάρετε το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέστε το μπέικον και το σπανάκι και αλατοπιπερώστε.

  2. 2

    Σε μπεν μαρί λιώστε την τριμμένη παρμεζάνα μέσα στο γάλα και την κρέμα γάλακτος.

  3. 3

    Βράστε τα ζυμαρικά Mini Fusilli της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε τα μόλις γίνουν al dente και ρίξτε τα στο τηγάνι με το μπέικον.

  4. 4

    Χωρίστε τα ζυμαρικά σε μερίδες πριν από το σερβίρισμα και ρίξτε σε κάθε πιάτο μία κουταλιά από το λιωμένο μείγμα της παρμεζάνας.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια (3)

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις