Barilla Mini Fusilli με μπέικον & σπανάκι
Το ιδιαίτερο άρωμα του μπέικον ενώνεται με την έντονη γεύση του σπανακιού και της παρμεζάνας, για μία εύγευστη συνταγή με ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για αυτή τη συνταγή σας προτείνουμε ένα αρωματικό λευκό κρασί.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι, κόψτε το μπέικον σε λωρίδες, καθαρίστε και ψιλοκόψτε το σπανάκι. Κατόπιν, σοτάρετε το κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, προσθέστε το μπέικον και το σπανάκι και αλατοπιπερώστε.
-
2
Σε μπεν μαρί λιώστε την τριμμένη παρμεζάνα μέσα στο γάλα και την κρέμα γάλακτος.
-
3
Βράστε τα ζυμαρικά Mini Fusilli της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε τα μόλις γίνουν al dente και ρίξτε τα στο τηγάνι με το μπέικον.
-
4
Χωρίστε τα ζυμαρικά σε μερίδες πριν από το σερβίρισμα και ρίξτε σε κάθε πιάτο μία κουταλιά από το λιωμένο μείγμα της παρμεζάνας.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (3)