Barilla Penne Rigate με μανιτάρια και πανσέτα
Ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να προσαρμόσετε μία συνταγή και να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα σε λιγότερο χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έτοιμη Σάλτσα με μανιτάρια, στην οποία θα πρέπει να προσθέσετε την πανσέτα που ροδίσατε προηγουμένως.
Υλικά
-
350 γρ ζυμαρικά Penne Rigate Barilla
-
300 γρ ανάμεικτα μανιτάρια
-
150 γρ καπνιστή πανσέτα
-
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
-
1 κουταλιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε το καπνιστό μπέικον σε κυβάκια και ροδίστε το σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Σοτάρετε στο υπόλοιπο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, προσθέστε τα χοντροκομμένα μανιτάρια και το μαϊντανό. Αφήστε να βράσουν για 5 λεπτά με μία κουτάλα νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών.
-
2
Βράστε τα ζυμαρικά Penne Rigate της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente και στραγγίστε τα. Περιχύστε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα που ετοιμάσατε προηγουμένως και σερβίρετε.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια