Barilla Penne Rigate με μανιτάρια και πανσέτα

9 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Barilla
Barilla @cook_8491216

Ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να προσαρμόσετε μία συνταγή και να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα.

Λίγα μυστικά ακόμα

Για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα σε λιγότερο χρόνο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έτοιμη Σάλτσα με μανιτάρια, στην οποία θα πρέπει να προσθέσετε την πανσέτα που ροδίσατε προηγουμένως.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 350 γρ ζυμαρικά Penne Rigate Barilla
  2. 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  3. 1 κουταλιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  4. 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόψτε το καπνιστό μπέικον σε κυβάκια και ροδίστε το σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Σοτάρετε στο υπόλοιπο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, προσθέστε τα χοντροκομμένα μανιτάρια και το μαϊντανό. Αφήστε να βράσουν για 5 λεπτά με μία κουτάλα νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών.

  2. 2

    Βράστε τα ζυμαρικά Penne Rigate της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente και στραγγίστε τα. Περιχύστε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα που ετοιμάσατε προηγουμένως και σερβίρετε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις