Barilla
Barilla @cook_8491216

Καλοκαιρινή και πολύ αρωματική συνταγή. Ο συνδυασμός όλων αυτών των γεύσεων ταιριάζει απόλυτα με την ιταλική παράδοση.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε να δώσετε φρεσκάδα στη συνταγή, προσθέστε δύο κουταλιές βασιλικό χτυπημένο σε ελαιόλαδο.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
4 άτομα
  1. 350 γρ ζυμαρικά Pennette Rigate Ολικής Αλέσεως Barilla
  2. 150 γρ μελιτζάνες
  3. 100 γρ ντοματίνια τσέρι
  4. 4 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  5. 1 σκελίδα σκόρδο
  6. αλάτι
  7. πιπέρι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Ξεφλουδίστε τις μελιτζάνες και κόψτε τις σε λωρίδες ζουλιέν μαζί με τα κολοκυθάκια. Ζεματίστε τα ντοματίνια σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι.

  2. 2

    Σε ένα άλλο τηγάνι, αρωματίστε το ελαιόλαδο με τη σκελίδα σκόρδο και στη συνέχεια προσθέστε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.

  3. 3

    Αφήστε να μαγειρευτούν για 3 λεπτά, έπειτα προσθέστε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώστε όπως προτιμάτε.

  4. 4

    Βράστε τα ζυμαρικά Pennette Rigate Ολικής Αλέσεως της Barilla σε βραστό αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τις στα λαχανικά, γαρνίροντας με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.

Αντιδράσεις

Σχόλια (3)

frosoula_s
frosoula_s @cook_8487782
Νομίζω πως 3 λεπτά είναι λίγο για να μαγειρευτούν τα λαχανικά.. Τις μελιτζάνες πρώτα τις έβαλα σε αλάτι και μετά τις ξέπλυνα και τις χρησιμοποίησα. Νόστιμο και εύκολο φαγάκι. Δεν έβαλα μαιντανό και σκόρδο. Την επόμενη φορά σκέφτομαι να ψήσω τα λαχανικά στο γκριλ και μετά να τα αναξατέψω με τις πέννες.

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις