Barilla Pennette Rigate με κολοκυθάκια και μελιτζάνα
Καλοκαιρινή και πολύ αρωματική συνταγή. Ο συνδυασμός όλων αυτών των γεύσεων ταιριάζει απόλυτα με την ιταλική παράδοση.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλετε να δώσετε φρεσκάδα στη συνταγή, προσθέστε δύο κουταλιές βασιλικό χτυπημένο σε ελαιόλαδο.
Υλικά
-
350 γρ ζυμαρικά Pennette Rigate Ολικής Αλέσεως Barilla
-
200 γρ κολοκυθάκια
-
150 γρ μελιτζάνες
-
100 γρ ντοματίνια τσέρι
-
4 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ξεφλουδίστε τις μελιτζάνες και κόψτε τις σε λωρίδες ζουλιέν μαζί με τα κολοκυθάκια. Ζεματίστε τα ντοματίνια σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτοντας μια πρέζα αλάτι.
-
2
Σε ένα άλλο τηγάνι, αρωματίστε το ελαιόλαδο με τη σκελίδα σκόρδο και στη συνέχεια προσθέστε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.
-
3
Αφήστε να μαγειρευτούν για 3 λεπτά, έπειτα προσθέστε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώστε όπως προτιμάτε.
-
4
Βράστε τα ζυμαρικά Pennette Rigate Ολικής Αλέσεως της Barilla σε βραστό αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τις στα λαχανικά, γαρνίροντας με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.
Σχόλια (3)