Barilla
Barilla @cook_8491216

Φρέσκο και αρωματικό πιάτο που θυμίζει, με τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τη γεύση του pesto.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μια παραλλαγή αυτής της συνταγής θα ήταν να αντικαταστήσετε το βασιλικό με ρόκα. Μην παραψήσετε τα κουκουνάρια για να μην πάρει η συνταγή σας μία ελαφρώς πικρή γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 400 γρ. ζυμαρικά Pipe Rigate Barilla
  2. 100 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  3. 20 γρ. βασιλικός
  4. 4 σκελίδες σκόρδο
  5. αλάτι

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Βάλτε το τηγάνι στη φωτιά με το ελαιόλαδο, προσθέστε το λιωμένο, αλλά όχι ξεφλουδισμένο σκόρδο, ροδίστε και αφήστε να κρυώσει.

  2. 2

    Ψήστε τα κουκουνάρια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Πλύνετε και ψιλοκόψτε το βασιλικό.

  3. 3

    Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά Pipe Rigate της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, σοτάρετε στο τηγάνι με το ελαιόλαδο, προσθέστε το βασιλικό, τα ψημένα κουκουνάρια και πασπαλίστε με τριμμένο πεκορίνο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

Ariana Razi
Ariana Razi @cook_8523000
εγω κανω αυτη τη συναγη χωρις το κουκουναρι με μια μικρη παραλλαγη γιατι ειμαι τεμπελα οταν σουρωσω τα μακαρονια,βαζις στη κατσαρολα βουτηρο ή λαδι κ ριχμω ψιλοκκομενο σκορδο να τσιγαριστει τα μακρονια κ βασιλικο μπολικο και τυρακι ανακατευω!

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις