Barilla spaghetti με μελιτζάνες και καρύδια
Ψιλοκομμένα μυρωδικά, μελιτζάνες, μία πανδαισία γεύσεων για ένα πιάτο με έντονη και δυνατή γεύση. Τα σπαγγέτι προσφέρονται για να ενωθούν με αυτή τη συμφωνία γεύσεων.
Λίγα μυστικά ακόμα
Ως γαρνιτούρα, θα προτείναμε να τοποθετήσετε πάνω στο πιάτο σας μερικές λωρίδες κόκκινης πιπεριάς, για μία γευστική νότα και ένα ελκυστικό χρωματικό εφέ.
Υλικά
-
350 γρ ζυμαρικά spaghetti Barilla
-
150 γρ μελιτζάνες σε κύβους
-
100 γρ φρέσκα ντοματίνια
-
φασκόμηλο
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
10 καρύδια χωρίς κέλυφος
-
3 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατίστε τις μελιτζάνες και βάλτε τις στο σουρωτήρι για να στραγγίσουν για 10 λεπτά.
-
2
Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίστε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, προσθέστε τις μελιτζάνες αφήστε να ροδίσουν για 5 λεπτά.
-
3
Προσθέστε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το ψιλοκομμένο φασκόμηλο και το δενδρολίβανο, τα καρύδια, αφήστε να βράσουν για 5 λεπτά και αλατίστε.
-
4
Βράστε τα ζυμαρικά spaghetti σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, σοτάρετε στο τηγάνι με τη σάλτσα και σερβίρετε.
Σχόλια
Με τα καρύδια τώρα και μικρά ντοματάκια, απογειώθηκαν!!!
τυχερή η μικρή μας που θα τα έχει και αύριο στο σχολείο!!! (δείτε φωτό)