Barilla Spaghetti με σάλτσα Pesto & κοτόπουλο

18 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Barilla
Barilla @cook_8491216

Μια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese.Το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το στήθος του κοτόπουλου πρέπει να βράσει το πολύ για 3 λεπτά, διαφορετικά θα στεγνώσει υπερβολικά.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 320 γρ ζυμαρικά Spaghetti Barilla
  2. 60 γρ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  3. 2 φιλέτα αντσούγιας

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Κόψτε το στήθος του κοτόπουλου σε κύβους.

  2. 2

    Τσιγαρίστε το κοτόπουλο και την αντσούγια με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε την έτοιμη σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla.

  3. 3

    Εν τω μεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά Spaghetti της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, περιχύστε με τη σάλτσα που προετοιμάσατε και σερβίρετε, προσθέτοντας λίγο τριμμένο πεκορίνο.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Barilla
Barilla @cook_8491216
στις