Barilla Spaghetti με σάλτσα Pesto & κοτόπουλο
Μια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese.Το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το στήθος του κοτόπουλου πρέπει να βράσει το πολύ για 3 λεπτά, διαφορετικά θα στεγνώσει υπερβολικά.
Υλικά
-
320 γρ ζυμαρικά Spaghetti Barilla
-
150 γρ στήθος κοτόπουλου
-
60 γρ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
60 γρ πεκορίνο
-
2 φιλέτα αντσούγιας
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε το στήθος του κοτόπουλου σε κύβους.
-
2
Τσιγαρίστε το κοτόπουλο και την αντσούγια με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέστε την έτοιμη σάλτσα Pesto alla Genovese της Barilla.
-
3
Εν τω μεταξύ, βράστε τα ζυμαρικά Spaghetti της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε μόλις γίνουν al dente, περιχύστε με τη σάλτσα που προετοιμάσατε και σερβίρετε, προσθέτοντας λίγο τριμμένο πεκορίνο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια