Barilla Tagliatelle με πέρκα & ντοματίνια τσέρι
Η πέρκα είναι ένα ψάρι του γλυκού νερού με τρυφερό και μαλακό κρέας, που σε αυτή η συνταγή δένει καλά με τις κλασικές ταλιατέλες με αυγά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την πέρκα με λαβράκι ή τσιπούρα.
Υλικά
-
250 γρ ζυμαρικά Tagliatelle Barilla
-
250 γρ πολτό από πέρκα
-
10 φύλλα βασιλικό
-
1 λευκό κρεμμύδι
-
3 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
λίγη καυτερή πιπεριά
-
20 ντοματίνια τσέρι
-
1 ποτήρι ξηρό λευκό κρασί
-
αλάτι
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόψτε τα ντοματίνια σε φέτες και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε ελαιόλαδο, προσθέστε τα ντοματίνια και το κρεμμύδι και σοτάρετε για 5 λεπτά.
-
2
Προσθέστε την πέρκα, την οποία προηγουμένως κόψατε σε μικρά κομμάτια και μαγειρέψτε σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά, σβήστε με κρασί και αφήστε το να εξατμιστεί.
-
3
Προσθέστε την καυτερή πιπεριά, αλάτι και πιπέρι και συνεχίστε το μαγείρεμα για 5 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
-
4
Βράστε τις ταλιατέλες με αυγά της σειράς La Collezione της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε και περιχύστε με τη σάλτσα γαρνίροντας με ψιλοκομμένο βασιλικό.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια