Barilla Ταλιατέλες με σολομό και ραντίτσιο
Σε αυτή τη συνταγή ενώνονται απαλές και ευχάριστα αρωματικές γεύσεις, όπως η γεύση του κόκκινου ραντίτσιο και του σολομού, φτιάχνοντας ένα πολύχρωμο και νόστιμο πιάτο.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν προτιμάτε μία εντονότερη γεύση, ο Σεφ της Barilla προτείνει να αντικαταστήσετε το φρέσκο σολομό με ίδια ποσότητα καπνιστού σολομού. Σημειώστε επίσης ότι ο καπνιστός σολομός συχνά μπορεί να βρεθεί πιο εύκολα.
Υλικά
-
250 γρ ζυμαρικά Tagliatelle all’Uovo (με αυγά)
-
200 γρ. φρέσκος σολομός
-
1 μικρό κρεμμύδι
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
-
3 κ.σ. κρέμα γάλακτος
-
2 τεμάχια κόκκινο ραντίτσιο του Treviso
-
αλάτι
-
λευκό κρασί
-
πιπέρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και σοτάρετέ το στο ελαιόλαδο. Προσθέστε το ραντίτσιο, κομμένο σε λωρίδες, και κατόπιν το σολομό σε μεγάλα κομμάτια. Σβήστε με λίγο λευκό κρασί και αφήστε το να εξατμιστεί, στη συνέχεια, προσθέστε την κρέμα και αλατοπιπερώστε.
-
2
Βράστε τις ταλιατέλες με αυγά της σειράς La Collezione της Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, σουρώστε τις μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τις στη σάλτσα. Σοτάρετε για λίγα λεπτά και σερβίρετε. Για μία ακόμα πιο νόστιμη συνταγή, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ξεφλουδισμένες γαριδούλες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια