Barilla Tortiglioni με κοτόπουλο και πιπεριές
Μια γλυκιά και πολύχρωμη συνταγή που σε συνδυασμό με ένα σχήμα ζυμαρικών ιδιαίτερα δημοφιλές με τα παιδιά, κάνει αυτό το πρώτο πιάτο κατάλληλο για τα παιδιά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σε αυτό το είδος του πιάτου μπορούμε να προσθέσουμε 100 γραμμάρια κρέμα γάλακτοςδένει άριστα τα υλικά, κάνει τη σάλτσα πιο κρεμώδη και πολύχρωμη.
Υλικά
-
350 γρ ζυμαρικά Tortiglioni Barilla
-
300 γρ Ντομάτες σε τσαμπί
-
200 γρ Στήθη κοτόπουλου
-
150 γρ Κίτρινες πιπεριές
-
150 γρ Κόκκινες πιπεριές
-
60 γρ ψιλοκομμένο Κρεμμύδια
-
3 κουταλιές Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε μία κατσαρόλα, σοτάρετε το στήθος του κοτόπουλου σε κύβους με μία κουταλιά ελαιόλαδο.
-
2
Τηγανίστε χωριστά με δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο το κρεμμύδι, προσθέστε τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τις ντομάτες και αλατοπιπερώστε.
-
3
Βράστε τα ζυμαρικά Tortiglioni Barilla σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίστε όταν γίνουν al dente και περιχύστε με το κοτόπουλο και τις πιπεριές.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια