κύρια φωτογραφία συνταγής Βελγική μους σοκολάτας
Suesse
Suesse @cook_8454178
,

Υπέροχη και εύκολη γνήσια βελγική συνταγή.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε προσθέστε εσάνς ρούμι, ή κανονικό ρούμι, ή μπέιλις, ή αμαρέττο. Αλλά και σκέτο έχει υπέροχη γεύση.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
6 άτομα
  1. 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  2. 50-70 γρ. ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπήστε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.

  2. 2

    Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει ελαφρά.

  3. 3

    Βάλτε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί να λιώσει.

  4. 4

    Χτυπήστε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.

  5. 5

    Προσθέστε έπειτα στο μείγμα αυτό τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε ζωηρά και ύστερα προσθέστε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το ανακάτεμα.

  6. 6

    Προσθέστε τέλος τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά.

  7. 7

    Τοποθετείστε τη μους στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο ώρες. Τώρα απολαύστε την!

Αντιδράσεις

Σχόλια (106)

ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ
ΝΤΙΝΑΘΗΒΑ @cook_8452751
Να ρωτήσω κάτι?Αν θέλω να προσθέσω το ποτό πότε το προσθέτω?

Από

Suesse
Suesse @cook_8454178
στις
,
Η μαγειρική είναι σαν τη ζωή, για να πετύχει θέλει τέχνη...
Δες περισσότερα

Περισσότερες συνταγές του συγγραφέα