Βίδες με λουκάνικο, μουστάρδα και εστραγκόν
Ποιός είπε ότι χρειάζεται κόπος για να δημιουργήσετε νόστιμα και εντυπωσιακά πιάτα; Η παρακάτω συνταγή είναι πολύ εύκολη και πεντανόστιμη για το καθημερινό σας τραπέζι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το φαγητό τρώγετε ζεστό και πιστέψτε με θα καταπλήξετε!!!
Υλικά
-
1 πακέτο βίδες
-
3-4 λουκάνικα χωριάτικα μεσαίου μεγέθους (χωρίς το περίβλημα)
-
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
-
2 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες
-
3 πιπερίτσες καυτερές ή μία πρέζα μπούκοβο (προαιρετικά)
-
400 ml κρέμα γάλακτος
-
50 γραμ. παρμεζάνα τριμμένη
-
λίγο εστραγκόν
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Κόβουμε το λουκάνικο σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ροδίσει. Προσθέτω το σκόρδο και συνεχίζω να σοτάρω για 2-3 λεπτά ακόμα. Μπορώ να ρίξω και την καυτερή πιπερίτσα ή το μπούκοβο.
-
2
Προσθέτω την μουστάρδα και συνεχίζω να σοτάρω.
-
3
Ρίχνω την κρέμα γάλακτος και την παρμεζάνα και ανακατεύω.
-
4
Αφού έχω βράσει τις βίδες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τις έχω στραγγίσει και τις έχω βουτυρώσει, τις ρίχνω μέσα στο τηγάνι.
-
5
Τέλος ανακατεύω τις βίδες με τα υπόλοιπα υλικά μέσα στο τηγάνι και μοιράζω το φαγητό σε πιάτα.Σερβίρω πασπαλίζοντας με λίγο εστραγκόν.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)