Βλάχικο σαγανάκι με τυρί
Σαγανάκι με τριμμένη φέτα και βούτυρο!! Αμαρτωλό αλλά νοστιμότατο!! Όσοι κάνετε δίαιτα αξίζετε μια μικρή παρασπονδία.....
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από το ένθετο Γεύσεις Ελλάδας
Υλικά
-
2 φλιτζάνια μυζήθρα ή φέτα κομμένη σε μεγάλα καρέ
-
3-4 κουτ. σ. βούτυρο
-
3 κουτ. σ. αλεύρι
-
μπόλικο καυτερό μπούκοβο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βάλτε το βούτυρο στο τηγάνι να κάψει και ρίξτε τη φέτα ή τη μυζήθρα.
-
2
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το αλεύρι με 3-4 κουταλιές νερό και ρίξτε το στο τηγάνι
-
3
Αφήστε σε χαμηλή φωτιά για λιγη ώρα μέχρι να μαγειρευτεί το αλεύρι, ρίξτε το μπούκοβο και σερβίρετε με φρεσκοψημένο ψωμί!
Σχόλια (6)