κύρια φωτογραφία συνταγής Bόειο κρέας σε σάλτσα κρασιού με πατάτες και λάχανο
buburuzele rosii
buburuzele rosii @cook_8516743
kalavrita,greece

Eίναι το φαγητό που έμαθα από τη γιαγιά μου.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να προσθέσουμε λίγη μουστάρδα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 1 κιλό μοσχάρι
  2. 4 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας
  3. 6 σκελίδες σκόρδο
  4. άνηθο ψιλοκομμένο
  5. 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  6. 3 ποτήρια κρασί
  7. αλάτι
  8. πιπέρι
  9. 1 πρέζα κανέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Πλένουμε το κρέας και το βράζουμε να ψηθεί καλά.

  2. 2

    Τηγανίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, στη συνέχεια προσθέτουμε το βραστό κρέας, το κρασί, κανέλα, ζάχαρη, τη πάστα ντομάτας, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.

  3. 3

    Πλένουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

  4. 4

    Κόβουμε το λάχανο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι και η σαλάτα είναι έτοιμη.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Σχόλια

kalofagas52
kalofagas52 @cook_8505707
Χμμμμ!!!!!... Φαίνεται καλή η συνταγή της γιαγιάς σου. Θα την δοκιμάσω και θα επανέλθω με τα ανάλογα πηρούνια.

Από

buburuzele rosii
buburuzele rosii @cook_8516743
στις
kalavrita,greece