Bόειο κρέας σε σάλτσα κρασιού με πατάτες και λάχανο
Eίναι το φαγητό που έμαθα από τη γιαγιά μου.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να προσθέσουμε λίγη μουστάρδα.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πλένουμε το κρέας και το βράζουμε να ψηθεί καλά.
-
2
Τηγανίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, στη συνέχεια προσθέτουμε το βραστό κρέας, το κρασί, κανέλα, ζάχαρη, τη πάστα ντομάτας, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
-
3
Πλένουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
-
4
Κόβουμε το λάχανο, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λάδι και η σαλάτα είναι έτοιμη.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια