Βράζοντας πασχαλινά αυγά στο... φούρνο!

Μαγειρεύτηκε 7 φορές
Ναυσικά
Ναυσικά @nafsika

Για όλους τους ατζαμήδες που θυσιάζουν τα μισά πασχαλινά αυγά ενώ τα βράζουν!

Λίγα μυστικά ακόμα

Την τεχνική την περιγράφει πολύ ωραία η μάνα του λόχου στο μπλόγκ της!Κάθε φούρνος έχει τους δικούς του χρόνους, οπότε κάντε πρώτα τις δοκιμές σας. Πάντως 1 αυγό που το άφησα λίγο παραπάνω, απλά το ασπράδι του άρχισε να καφετίζει. Πεντανόστιμο όμως και αυτό!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

17 Minutes
  1. μαφινιέρα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Καθαρίζουμε το εξωτερικό των αυγών με μια βρεγμένη πετσέτα.

  2. 2

    Τα τοποθετούμε στην μαφινιέρα όπως είναι, χωρίς νερό.

  3. 3

    Βάζουμε τα αυγά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 150 στον αέρα για 15'.

  4. 4

    Τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να παγώσουν.

  5. 5

    Για του λόγου το αληθές, καθαρίζουμε και ένα και, ναι, πράγματι έχει βράσει!

  6. 6

    Η όψη και η γεύση δεν έχουν καμία διαφορά! Και έχουμε και όλα μας τα αυγά ανέπαφα για να τα βάψουμε όπως επιθυμούμε!

Αντιδράσεις

Cooksnaps (7)

Σχόλια (39)

ellenina
ellenina @ellecookisious
Τέλεια ιδέα Ναυσικά μου... Επιτέλους όσα βάλω για βάψιμο, τόσα θα πάρω :)

Από

Ναυσικά
στις
Ξεκίνησα από τις Συνταγές της Παρέας το 2006 και έχω υπάρξει για πολλά χρόνια μέλος της διαχειριστικής ομάδας της Cookpad. Έμαθα να μαγειρεύω πρώτα για μένα και μετά για όσους αγαπώ, να ταξιδεύω στο χώρο και τον χρόνο μέσα από γεύσεις και κάθε μέρα να προσπαθώ να φέρω ένα αξιόλογο πιάτο στο τραπέζι μου. Η μαγειρική είναι χαρά και δημιουργία (εντάξει, όχι πάντα, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες!) και φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Οπότε δεν μπορεί παρά να έχει μια πολύ σημαντική θέση στην δική μου ζωή και καθημερινότητα!
Δες περισσότερα

Κορυφαία αναζήτηση σε