Βρώμη με γάλα αμυγδάλου και φράουλες
Πρόκειται για ένα νόστιμο και υγιεινό πρωινό, με χαμηλές θερμίδες αλλά πλούσιο σε βιταμίνες! Απλό, γρήγορο και αρωματικό!
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν δεν έχουμε φούρνο μικροκυμάτων, απλά βάζουμε το γάλα την βανίλια και την βρώμη σένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, να σιγοβράσουνε γαι περίπου 5 λεπτά. Μόλις αρχίζει το μίγμα προσθέτουμε τις φράουλες. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε στην φωτιά για ακόμα 5 λεπτά. Αποσύρουμε και πασπαλίζουμε με στέβια. Διακοσμούμε με το γιαούρτι. Καλή μας απόλαυση!Είναι εξαιρετική και με γάλα καρύδας ή και με αγελαδινό γάλα αν προτιμάτε. Θα την βρείτε και στο blog cookingpieceofcake.blogspot.gr!
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τοποθετώ την βρώμη με την βανίλια, τις φρέσκες φράουλες, το γάλα αμυγδάλου σε ένα μπολ και ανακατεύω.
-
2
Βάζω το μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων για 2-4 λεπτά μέχρι να πήξει η βρώμη. Θέλει λίγο προσοχή στο χρόνο, για να μην μας χυθεί το γάλα.
-
3
Σερβίρω με το γιαούρτι και πασπαλίζω με στέβια.
Σχόλια