Brownies γλυκοπατάτας
Brownies με γλάσο σοκολάτας χωρίς αλεύρι και γάλα.
Λίγα μυστικά ακόμα
Συντηρούνται και έξω από το ψυγείο έως και 5 μέρες.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Βράζουμε τη γλυκοπατάτα και έπειτα την πολτοποιούμε μ΄ενα πιρούνι.
-
2
Χτυπάμε τους χουρμάδες στο μπλέντερ.
-
3
Πρόσθέτουμε το αβοκάντο, τη μπανάνα και τη γλυκοπατάτα και χτυπάμε ξανά.
-
4
Τέλος προσθέτουμε το σιρόπι αγαύης, τη βανίλια και το κακάο.
-
5
Τοποθετούμε το μίγμα σ΄ ένα μπωλ και το ανακατεύουμε με το αμύγδαλο (σε σκόνη), το μπέικι και λίγο αλάτι.
-
6
Ψήνουμε στους 180 για 25 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
-
7
Αναμιγνύουμε τα υλικά για το γλάσο και περιχύνουμε τα brownies.
Σχόλια