κύρια φωτογραφία συνταγής Brownies μαρμπρέ
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

24 κομμάτια
  1. Για το σοκολατένιο μείγμα
  2. 6 κ.σ. βούτυρο
  3. 1 1/2 κουπα ζάχαρη
  4. 1 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  5. 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  6. 2-3 βανίλιες (ή 2 κ.γ. εσάνς βανίλιας)
  7. 1 κούπα καρύδια τριμμένα
  8. Για το απλό μείγμα
  9. 1/4 κούπα βούτυρο
  10. 3/4 κούπα τυρί κρέμα(τύπου φιλαδέλφια)
  11. 6 κ.σ. ζάχαρη
  12. 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  13. 1-2 βανίλια (ή 1 κ.γ. εσάνς βανίλιας)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Καλύπτουμε ένα ταψί 33x23 με λαδόχαρτο. Βουτυρώνουμε ελαφρώς το ταψί.

  2. 2

    Λιώνουμε την σοκολάτα με το βούτυρο (σε μπέν μαρί). Αφήνουμε να κρυώσει.

  3. 3

    Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν καλά. Προσθέτουμε σιγά σιγά την ζάχαρη, συνεχίζοντας το χτύπημα. Ακόμη προσθέτουμε το αλεύρι, το αλάτι, το μέικιν πάουντερ.

  4. 4

    Βάζουμε και το μείγμα σοκολάτας. Μετά τη βανίλια και τα καρύδια. Βάζουμε στην άκρη 2 κούπες απ’ το μείγμα.

  5. 5

    Για το απλό μείγμα, χτυπάμε το βούτυρο με το τυρί και μετά τη ζάχαρη. Τέλος τα αυγά, το αλεύρι και την βανίλια.

  6. 6

    Απλώνουμε το μείγμα σοκολάτας, από πάνω το απλό μείγμα και τέλος βάζουμε κουταλιές κουταλιές το σοκολατένιο μείγμα που είχαμε κρατήσει. Ανακατεύουμε ελαφρώς με ένα κουτάλι, για να γίνει μαρμπρέ.

  7. 7

    Ψήνουμε για 35-45 λεπτά. Το αναποδογυρίζουμε όταν κρυώσει και το κόβουμε σε τετράγωνα για να το σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

γλυκακια
γλυκακια @cook_8452988
στις
,Ελλάδα