Brownies με φυστίκι και σοκολάτα
Υλικά
-
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη
-
120 γρ. μαργαρίνη σοφτ και λίγο επιπλέον για το ταψάκι
-
230 γρ. ζάχαρη
-
280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
-
170 γρ. φυστικοβούτυρο
-
3 αυγά χτυπημένα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C.
-
2
Αλείφουμε με λίγη μαργαρίνη ένα τετράγωνο ταψί 20x20 εκατοστών και ύψους 8 εκατοστών και το αλευρώνουμε. Στη συνέχεια, το τινάζουμε ώστε να φύγει το περιττό αλεύρι.
-
3
Λιώνουμε σε χλιαρό μπεν μαρί τη σοκολάτα μαζί με τη μαργαρίνη.
-
4
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μεγάλο μπολ.
-
5
Ανακατεύουμε τα αυγά με τη λιωμένη σοκολάτα, προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπολ με το αλεύρι.
-
6
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να αφρατέψουν και να ομογενοποιηθούν και ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί.
-
7
Ψήνουμε για 20 λεπτά το Brownie και το τρυπάμε με μαχαίρι για να δούμε αν έχει ψηθεί. Σε περίπτωση που μείνει λιωμένη σοκολάτα επάνω στο μαχαίρι, το ψήνουμε λίγο ακόμα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια