Brownies με ινδοκάρυδο και καρύδια
Απόλαυση.
Υλικά
-
Για το σοκολατένιο μείγμα
-
220 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
-
4 αυγά
-
2 φλ. ζάχαρη
-
2 βανίλια
-
2 φλ. αλεύρι
-
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
-
1/2 φλ. καρύδια τριμμένα
-
1/2 φλ. κακάο σε σκόνη
-
Για το μείγμα ινδοκάρυδο
-
4 φλ. ινδοκάρυδο
-
1 κουτι γάλα ζαχαρούχο
-
1 βανίλια
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπάμε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν καλά.
-
2
Προσθέτουμε ενα, ενα τα αυγά και τις 2 βανίλιες συνεχίζοντας το χτύπημα.
-
3
Προσθέτουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Στο τέλος προσθέτουμε και τα καρύδια.
-
4
Ανακατεύουμε πολύ καλά το ινδοκάρυδο, το γάλα ζαχαρούχο και τη βανίλια.
-
5
Καλύπτουμε ένα ταψί με λαδόχαρτο. Απλώνουμε το 1/2 μείγμα σοκολάτας, από πάνω το μείγμα ινδοκάρυδο και στο τέλος βάζουμε το αλλο 1/2 σοκολατένιο μείγμα.
-
6
Ψήνουμε για 45- 50 λεπτά στους 180°C, όταν κρυώσει το κόβουμε σε τετράγωνα.
Σχόλια (26)