Burger από κιμά γαλοπούλας με μουστάρδα και μέλι
Υλικά
-
750 γρ. κιμάς γαλοπούλας
-
4 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
-
1 κουτ. σούπας Hellmann’s Mild Μουστάρδα
-
2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
1 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας Pummaro
-
2 αυγά
-
Ανάλογο αλάτι πιπέρι και λίγη ρίγανη
-
Υλικά για τη σος γλυκιάς μουστάρδας
-
5 κουτ. σούπας Hellmann’s Salad Dressing Honey Mustard
-
2 κουτ. σούπας Hellmann’s Real μαγιονέζα
-
Υλικά για το στήσιμο του burger
-
4 ψωμάκια μπέργκερ
-
4 κουτ. σούπας σος γλυκιάς μουστάρδας
-
4 μαρουλόφυλλα
-
4 ψημένα μπιφτέκια γαλοπούλας
-
4 φέτες τυρί τοστ χαμηλών λιπαρών
-
4 φέτες ντομάτας
-
4 φέτες αγγουριού
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε χαμηλή θερμοκρασία
-
2
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της ζύμης
-
3
Ζυμώνουμε μέχρι να σφίξει ο κιμάς της γαλοπούλας
-
4
Τοποθετούμε στο ψυγείο για 30΄ λεπτά για να δέσει λίγο η ζύμη
-
5
Φτιάχνουμε μερίδες μπιφτεκιών και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου, μέσα σε ένα ταψί με λίγο Βιτάμ με βούτυρο και νερό για να μην μας κολλήσουν.
-
6
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν
-
7
Τοποθετούμε όλα τα υλικά με τη σειρά
-
8
Κλείνουμε και σερβίρουμε
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια