Burger με ψητό φιλέτο γαλοπούλας και σως βασιλικού

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 άτομα
  1. 4 ψωμάκια μπέργκερ
  2. 400 γρ. φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε μακρόστενες φέτες
  3. 4 κουτ. σούπας σως βασιλικού
  4. λίγα φύλλα από νεαρό σπανάκι
  5. 4 φέτες προσούτο
  6. 8 φέτες λιαστής ντομάτας
  7. πέταλα παρμεζάνας
  8. ανάλογο αλάτι και πιπέρι
  9. Υλικά για το μαρινάρισμα των φιλέτων από γαλοπούλα
  10. ξύσμα από δύο λεμόνια
  11. χυμός από δύο λεμόνια
  12. 100 ml ελαιόλαδο
  13. ανάλογο αλάτι και πιπέρι
  14. Υλικά για τη σως βασιλικού
  15. 4 κουτ. σούπας Hellmann’s Light Μαγιονέζα
  16. 3 κουτ. γλυκού πέστο βασιλικού

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Για το μαρινάρισμα των φιλέτων από γαλοπούλα, τοποθετούμε τα φιλέτα από το κοτόπουλο μέσα σε ένα μπολ μαζί με τα υλικά του μαριναρίσματος.

  2. 2

    Ανακατεύουμε τα φιλέτα με τα υλικά.και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 20 ‘ και στην συνέχεια τα ψήνουμε

  3. 3

    Για τη σως βασιλικού, καλό ανακάτεμα όλα τα υλικά μαζί.

  4. 4

    Για το μπέργκερ, αλατοπιπερώνουμε τις φέτες της γαλοπούλας και τις ψήνουμε στο BBQ ή στο grill.

  5. 5

    Αλείφουμε στα ψωμάκια τη σως βασιλικού και τοποθετούμε το σπανάκι.

  6. 6

    Βάζουμε από πάνω τις ψημένες φέτες από τη γαλοπούλα, το προσούτο, τις λιαστές ντομάτες, και την παρμεζάνα.

  7. 7

    Κλείνουμε και σερβίρουμε.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

Hellmanns
Hellmanns @cook_8501080
στις
,
Η μαγειρική στα καλύτερά της!
Δες περισσότερα