Burritos με ομελέτα the greek way
Τα γνωστά burritos με γέμιση ομελέτα, εύκολα και ιδανική λύση για πρωινό και ελαφρύ βραδινό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Στα αυγά μπορώ να προσθέσω οτιδήποτε μου αρέσει. Εκεί που βρήκα την συνταγή είχε και αβοκάντο ή και μαύρα φασόλια. Οι παραλλαγές είναι πολλές, αλλά το αυγό το κύριο συστατικό τους.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Ανακατεύω σε ένα μπωλάκι τις ψιλοκομμένες ελιές, ντομάτα και φέτα και ραντίζω με ελάχιστο ελαιόλαδο.
-
2
Χτυπάω τα αυγά με λίγο γάλα και βάζω στο αντικολλητικό τηγάνι τη 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Μόλις κάψει λίγο το λάδι, προσθέτω τα αυγά μου,
-
3
Ανακατεύω σιγά σιγά για να γίνει σαν κρέμα και να μη σπάσουν. Μόλις αρχίσουν να γίνονται, αλατοπιπερώνω.
-
4
Τα βάζω μπροστά μου όλα με τη σειρά που θα τα βάλω στην τορτίγια μου, την οποία έχω ζεστάνει για 30' δευτερόλεπτα στο μικροκυμάτων ή στο φούρνο για να μαλακώσει και να μπορεί να διπλωθεί όμορφα.
-
5
Τοποθετώ σχεδόν στη μέση της τορτίγιας πρώτα τα αυγά μου μετά το μείγμα με την ντομάτα και τέλος το τριμμένο γκούντα.
-
6
Αφού έβαλα τα υλικά μου, διπλώνω την τορτίγια μου στη μέση και τις δυο άκρες για να κλείσει καλά. Τυλίγω σφιχτά με αλουμινόχαρτο και σερβίρω.
Σχόλια (4)