Κρέας

Arancini Siciliani

Προστέθηκε από femcook, 25.08.11
4
       
       
(3)

Είναι μιά παραδοσιακή συνταγή της Σικελίας... Τα arancini είναι ένα είδος γεμιστής κροκέτας από ρύζι.. Είναι από τα πιό συνηθισμένα snacks και τα βρίσκει κανείς να πουλιούνται και στον δρόμο..


Babou (maties)

Προστέθηκε από AnthiPap, 28.11.08

Babou or maties, a distinctly Thracian food!! 


Beef with vegetables in a clay pot

Προστέθηκε από ANGOLINA, 16.06.09

A feast of colors and taste. 


Brassói

Προστέθηκε από Iria.Mo, 26.03.11
5
       
       
(1)

Brassói = από το Μπρασόβ (πόλη της Ρουμανίας). Η συνταγή είναι Ούγγρικη από τη γιαγιά Sára.


Bratwursts Ελβετικού στυλ

Προστέθηκε από GiannisK69, 18.12.13

Ένας πραγματικά ιδιαίτερος «γιορτινός» τύπος λουκάνικων ιδανικά για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Εξαιρετικά αρώματα που προετοιμάζουν για μια γευστική πανδαισία.


Burritos Vlachaquitos

Προστέθηκε από truelucky, 16.10.11
4
       
       
(2)

Η ΓΝΗΣΙΑ συνταγή για burritos εύκολα και γρήγορα. Ένας μαγευτικός συνδιασμός γεύσεων από το μακρινό Mεξικό.


Cheeseburgers με καραμελωμένα κρεμμύδια

Προστέθηκε από vafla, 29.10.12
5
       
       
(1)

Το πείραμα για τα χάμπουργκερ ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από πολύ μελέτη για το πως γίνονται τα ψωμάκια, πως γίνονται τα burgers, τα κρεμμύδια κ.λ.π. Όσοι έφαγαν το βράδυ μου είπαν ότι ήταν τα τέλεια χάμπουργκερς. Ελπίζω να δοκιμάσετε να τα φτιάξετε και να σας αρέσουν!...


Côte d'Ivoire Burger. Το Burger της Ακτής Ελεφαντοστού

Προστέθηκε από ggr, 16.06.14

Το φαγητό της Ακτής του Ελεφαντοστού έχει πολλά από τα στοιχεία που βρίσκουμε και στις κουζίνες άλλων αφρικανικών χωρών. Ίσως η κουζίνα της Côte d'Ivoire να έχει μεγαλύτερη ποικιλία υλικών (άρα και φαγητών) και γεύσεων από εκείνες των γειτόνων της. Η συνταγή που ακολουθεί είναι συνταγή για ένα πολύ νόστιμο burger από κιμά κοτόπουλο...


Cranberries με χοιρινό

Προστέθηκε από CATchef, 24.02.10
5
       
       
(2)

Πρόκειται για μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή. Η γεύση της σάλτσας θυμίζει κάτι ανάμεσα σε στιφάδο και barbeque σως. Ελαφρά γλυκοξινη και πλουσια. Με λίγη ποσότητα, μεταμορφώνει το πιάτο. Το κρέας μπορεί να γίνει, φυσικά, και ψητό. Η σάλτσα είναι αυτή που το διαφοροποιεί....


Fajitas χοιρινά

Προστέθηκε από tdaf, 09.10.08
4.875
       
       
(8)

Μία γευστικότατη συνταγή από το Μεξικό (αν δεν απατώμαι) που στάθηκε η αφορμή να ασχοληθώ με το μαγείρεμα.


Fesengoun (το βασιλικό περσικό φαγητό)

Προστέθηκε από miammy, 18.02.11
3
       
       
(6)

Το φαγητό το έφαγα σε μία φίλη μου από την Περσία η οποία μου είπε ότι το έτρωγαν παλιά οι Πέρσες βασιλιάδες. Μετά πήρα τη συνταγή και το έφτιαξα κι εγώ.. είναι απίστευτο πως μπορεί ένα φαγητό να είναι τόσο εύκολο, θρεπτικό και νόστιμο, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει λάδι αλλά ούτε και μπαχαρικά! Και πολυ εντυπωσιακό για τραπέζι!!...


Firinda patatesli kofte

Προστέθηκε από MARA!, 27.07.10
4.5
       
       
(4)

Κεφτεδάκια στο φούρνο. Σε μπουφέ ταιριάζουν τέλεια!


Frygadelia

Προστέθηκε από _Ratatouille_, 10.04.08

This is a very easy recipe for individual frygadelia from Epirus, for liver lovers!! 

It is very quick to make and extremely delicious!!! 


Glazed Steaks

Προστέθηκε από Cashmir, 09.01.14
5
       
       
(3)

Αν ψάχνετε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για να δώσετε μια πιο αμερικάνικη γεύση στις μπριζόλες σας, τότε αυτή η συνταγή είναι για εσάς. Αν έχετε δοκιμάσει την Jack Daniel's sauce των Friday's και ψάχνετε την συνταγή, τότε καλύτερα ψάξτε κάπου αλλού. Εδώ, θα βρείτε την πιο απλουστευμένη μορφή γλάσου για τα κρέατά σας. Ο τρόπος είναι απ...


Gourmet Φιλέτο Ταρτάρ (tartare) αλα Pandespani

Προστέθηκε από Pandespani.com, 03.06.10
5
       
       
(3)

Το ταρτάρ (steak tartare ή fillet americain), για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, είναι ένα μπιφτέκι από ωμό φιλέτο μοσχαριού αναμεμιγμένο με ποικιλία υλικών όπως κρεμμύδι, κάπαρη, αντζούγα, διαφορες σάλτσες και ωμό αυγό. Άν αυτή η συνοπτική περιγραφή σας φαίνεται απωθητική, μόλις έχετε χάσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα πλέον gourm...


HAMBAGU. Ένα Burger από την Ιαπωνία

Προστέθηκε από ggr, 15.06.14

Hambāgu (στα ιαπωνικά: ハンバーグ) είναι ίσως το πιο δημοφιλές ορεκτικό σε ένα γρήγορο, νεανικό γεύμα στην Ιαπωνία. Hambāgu είναι μία γλωσσική μετεγγραφή στα ιαπωνικά του αντίστοιχου αμερικάνικου όρου Hamburger. Πληροφορίες ότι εμπνευστής αυτού του burger ήταν κάποιος ονόματι Katapino Hambourgeraki, ελέγχονται ως προς την ορθότητά τ...


Hasanpasa koftesi

Προστέθηκε από MARA!, 27.07.10
4.75
       
       
(4)

Μια super συνταγή με μπιφτέκια ιδανικά για μπουφέ!


Hot dog

Προστέθηκε από karavour, 26.06.11
4.8667
       
       
(15)

Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δοκιμάσει hot dog! Πανεύκολο σνακ ή και φαγητό της στιγμής, πολύ διαδεδομένο σε Αμερική και όχι μόνο, του οποίου η προέλευση είναι πιθανώς από Γερμανία, αν και αμφισβητούμενη (απ' όπου και κατάγονται τα λουκάνικα Φρανκφούρτης) έχει αγαπηθεί από πολλούς, μικρούς και μεγάλους....


Irish Stew με Guinness

Προστέθηκε από Rosie, 13.01.11
4.75
       
       
(4)

Τo Irish Stew είναι παραδοσιακή συνταγή της Ιρλανδίας που δοκίμασα σε πρόσφατο ταξίδι μου στο Δουβλίνο. Πρόκειται για κρέας, βοδινό ή αρνί, μαγειρεμένο στην κατσαρόλα με λαχανικά και μπορεί κανείς να το βρει μαγειρεμένο σε διάφορες παραλλαγές. Με μια μικρή έρευνα στο Internet προσπάθησα να αναπαράγω το πιάτο που δοκίμασα στην εκπληκτική P...


<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 Επόμενο > Τέλος >>