Σαλάτες / Ντιπ

baba ghannouj

Προστέθηκε από ελενακι, 27.11.08
4.5625
       
       
(16)

Ειναι μελιτζανοσαλατα ανατολης ειναι νηστισιμη και πολυ ευκολη και νοστιμη.


Bagna Calda

Προστέθηκε από ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ, 01.11.09

Συνταγή απο τις ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Ένα ντιπ που σερβίρεται κυρίως με λαχανικά.


Dip από κάσιους

Προστέθηκε από themelaki, 20.03.14

Και επειδή η αγάπη μου για τους ωμούς ξηρούς καρπούς δεν σταματάει πουθενά, εδώ σας έχω μια συνταγή για ντιπ απο κάσιους.


Dip γιαουρτιού

Προστέθηκε από ATHENS_SM, 19.10.10
4.3636
       
       
(11)

Το dip γιαουρτιού, ή sauce γιαουρτιού όπως αλλιώς το λέω εγώ, είναι ένα δροσιστικό και συνάμα γευστικό συνοδευτικό πικάντικων -κυρίως- πιάτων. Απέσπασα τη συνταγή του dip από μια άλλη συνταγή ολοκληρωμένου πιάτου που παρουσιάστηκε κάποτε στην εκπομπή "νηστικό αρκούδι" και την χρησιμοποιώ κατά βούληση όποτε κρίνω εγώ ότι ταιριάζει με το φα...


Guacamole

Προστέθηκε από Kostazz, 05.01.09
4.3333
       
       
(3)

Μία δροσερή μεξικάνικη σάλτσα από αβοκάντο.


Raita - Ντιπ με κρεμμύδι και ντομάτα

Προστέθηκε από gerolykos, 09.07.10

To raita, είναι ένα συνοδευτικό της ινδικής κουζίνας. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ώς ένα ντιπ με βάση το γιαούρτι, αρωματισμένο με μπαχαρικά.


Salsa Dip για nachos

Προστέθηκε από anyouta, 07.07.11
4
       
       
(1)

Ένα απλό dip με ντομάτα για να συνοδεύσει τα nachos και τη μπίρα σας. Ότι πρέπει για καλοκαιρινά βράδια και πάρτι!


Sauce guacamole. Η Μεξικάνα και… τα μυστικά της!

Προστέθηκε από ggr, 12.02.14

Οι Βραζιλιάνες ήσαν πάντα (άντε, από την εποχή του Κολόμβου και ύστερα), από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού στον υπόλοιπο κόσμο (καλά, δεν έχω ιδέα για τις προτιμήσεις των Κινέζων ή των Βιετναμεζο-Καμποτζιανο-Ινδο-θιβετιανών, για όλους τους υπόλοιπους, όμως, θα στοιχημάτιζα τα μεροκάματα μιας εβδομάδας (εκεί που έχ...


Sauce Tartar (Σάλτσα Ταρτάρ)

Προστέθηκε από ggr, 02.02.13

 Μία πολύ νόστιμη σάλτσα, με βάση (και κύριο συστατικό) τη μαγιονέζα.


Sauce γιαουρτιού

Προστέθηκε από Maria Mas, 17.12.12
4.8
       
       
(5)

Εύκολη, νόστιμη σαλτσούλα για να συνοδέψετε τα ψητά κρέατα ή λαχανικά σας ή ακόμα και να αλείψετε στα σαντουιτσάκια σας!


Tartar Dip

Προστέθηκε από theomotsenigos, 15.01.12
3
       
       
(1)

Αυτό το Dip είναι τέλειο συνοδευτικό για τηγανιτά θαλλασινά. Το Tartar Dip μπορεί να φτιαχτεί σε λίγα λεπτά και πρέπει να μπεί στοι ψυγείο τουλάχιστον για μια ώρα πριν το σερβίρουμε. Μπορεί επίσης να φτιαχτεί με οποιαδήποτε μάρκα μαγιονέζας, προσθέτοντας μόνο τα υλικά για το Dip. Για όσους θέλουν μπορούν να φτιάξουν και την μαγιονέζα σ...


Αιγυπτιώτικη ταχινοσαλάτα της κυρίας Σούλας

Προστέθηκε από hbrikas, 03.03.14

Καταπληκτική συνταγή φερομένη από τους Ελληνες της Αιγύπτου. Τα υλικά καθώς και η μέθοδος αναφέρονται στο βίντεο. Η διαδικασία παρασκευής διαρκεί μόνο 5 λεπτά και είναι real time. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Καταπληκτικό σε σάντουιτς με αγγούρι....


Αλοιφή με γιαούρτι και άνιθο

Προστέθηκε από SoFiE....., 14.05.10
4.2857
       
       
(7)

Μία εύκολη και δροσερή συνοδευτική "αλοιφή" για κρεατικά και όχι μόνο!


Ανηθοσαλάτα

Προστέθηκε από pylthes, 08.05.10
5
       
       
(4)

Ένα ντιπ δροσερό, ό,τι πρέπει για ψητά κρεατικά


Απλή και εύκολη ταραμοσαλάτα

Προστέθηκε από TSAX_PEINA, 02.03.14

Πολύ απλή, νόστιμη και εύκολη ταραμοσαλάτα.


Βούτυρο αρωματικό

Προστέθηκε από Ermioni, 29.01.09
4.75
       
       
(4)

Ένα βούτυρο για όλα σχεδόν τα φαγητά!


Βούτυρο πορτοκαλιού

Προστέθηκε από Ermioni, 15.02.09
5
       
       
(2)

Ενα βουτυρο για το ψωμι, τις βαφλες, τα γλυκα μας!


Γαλοτύρι

Προστέθηκε από votsalo1972, 12.12.11
5
       
       
(1)

Μοιάζει στην όψη με το κατίκι και έχει υπέροχη γεύση. Όσοι είναι λάτρεις των τυροκομικών προϊόντων θα την εκτιμήσουν ιδιαίτερα!


Γαλοτύρι με άνηθο & βασιλικό

Προστέθηκε από KristineS, 22.09.08

Είναι μία συνταγή που χρησιμοποιώ κυρίως σε μπουφέ αλλά και σε τραπέζια. Σε μία μεγάλη πιατέλα βάζω κομμάτια μεγάλα διάφορων τυριών και στη μέση ένα μπολ με αυτή τη συνταγή.


Γαλοτύρι ντιπ αλα Άντρη

Προστέθηκε από Άντρη, 10.04.08

Το γνωστό Θεσσαλικό Γαλοτύρι με λιγο touch απο Κύπρο.


<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Επόμενο > Τέλος >>

Το tip της ημέρας

Σπάστε το τσόφλι του αυγού σας στα δύο, γεμίστε τα με χώμα και προσθέστε στο καθένα 1-2 σπόρους. Όταν φυτρώσουν, φυτέψτε το φυτό σας στη γλάστρα χωρίς να αφαιρέσετε το τσόφλι διότι με τον καιρό θα διαβρωθεί ενώ θα θρέφει διαρκώς τα φυτά σας με ασβέστιο.