Cathy's Seafood Salad
Είναι μια σαλατα θαλασσινών από την Αυστραλία. Αρκετά εύκολη και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.Σας την συνιστώ και επίσης φτιάχνεται από την προηγούμενη μέρα.Καλή Επιτυχία!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Τα υλικά είναι στο περίπου και μπορείτε να αυξήσετε την ποσότητα όποιου υλικού θέλετε π.χ. περισσότερο καρότο ή μαγιονέζα ή λιγότερο μαρούλι κτλ.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά βράζω τις γαρίδες.
-
2
Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζω τις γαρίδες, τα καβουροπόδαρα κομμένα σε κύβους, την αστακοουρά τεμαχισμένη σε ροδέλες και ψιλοκομμένο σκόρδο.
-
3
Τώρα κόβω τα κλωναράκι σέλινου.
-
4
Επειτα, ρίχνω το αλάτι, το λεμόνι.
-
5
Το καρότο τρίβεται στο τρίφτη και μετά τον προσθέτουμε στην σαλάτα μας.
-
6
Μετά, κόβω το μαρούλι και το λάχανο, όσο γίνεται πιο ψιλοκομμένα.
-
7
Ολα τα υλικά ανακατεύονται με μια κουτάλα απαλά και στο τέλος προσθέτω την μαγιονέζα.
-
8
Στο τέλος την βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα (από τα θαλασσινά μόνο οι γαρίδες βράζονται, όχι τα άλλα υλικά).
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια