Cheese cake πράσινο
Είναι ένα γευστικότατο και διαφορετικό cheese cake. Αξίζει τη δοκιμή.
Λίγα μυστικά ακόμα
Την σάλσα μπορείτε να τη κάνετε απο πιό νωρίς και να τη βάλετε ψυγείο.Επίσης εγώ έβαλα και ψιλοκομμένη μπανάνα μέσα στη σάλσα αφού κρύωσε πρώτα πηγαίνει με το γλυκό θαυμάσια
Υλικά
-
1 κουτί μπισκότα νταιτζέστιβ
-
80 γρ βούτυρο ανάλατο
-
200 γρ. φιλαδέλφια
-
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-
2 φακελάκια ζελέ πράσινο
-
2 ποτήρια νερό
-
1 φάκελο σαντυγή σε σκόνη
-
1 ποτήρι γάλα
-
Σάλτσα φράουλας
-
2 ποτήρια λιωμένες φράουλες
-
2 κουταλιές κορν φλάουρ
-
3/4 ποτήρι ζάχαρη
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Διαλύετε το ζελέ στο νερό και αφήνετε να κρυώσει.
-
2
Λιώστε τα μπισκότα και βάλτε το λιωμένο βούτυρο. Απλώστε τα σε ένα πιρέξ και στο ψυγείο να σφίξει ο βούτυρος.
-
3
Κτυπούμε τη σαντυγή με το γάλα να αφρατέψει και προσθέτουμε το τυρί, το γιαούρτι και τέλος το ζελέ.
-
4
Βάζετε το μίγμα πάνω απο τα μπισκότα και μετά ψυγείο.
-
5
Όταν παγώσει απλώθουμε τη σάλσα που γίνεται με τον εξης τρόποΌλα τα υλικά στη φωτιά μέχρι να γίνει μια διαυγής σάλσα.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια