Cheese cake ροδάκινο & σταφύλι, Δέσποινας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Καλή επιτυχία!
Υλικά
-
Υλικά για τη βάση
-
250 γρ. βούτυρο
-
300 γρ. digestive
-
Υλικά για τη γέμιση
-
450 γρ. cream cheese
-
350 γρ. κρέμα γάλακτος
-
5 φύλλα ζελατίνη
-
200 γρ. σταφύλια χωρίς κουκούτσια
-
μαρμελάδα ροδάκινο
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τρίβω τα μπισκότα να γίνουν σκόνη και τα ανακατεύω με το βούτυρο, λιωμένο.
-
2
Στη συνέχεια τα απλώνω στη βάση μιας κουμπωτής φόρμας, πιέζω για να απλωθούν ομοιόμορφα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 15 λεπτά και για τα επόμενα 15 λεπτά, τη βάζω στο ψυγείο.
-
3
Παράλληλα χτυπάω τη κρέμα γάλακτος και προσθέτω το cream cheese. Επίσης μουλιάζω τις ζελατίνες σε πολύ κρύο νερό, τις στίβω και αφού μαλακώσουν τις βάζω με λίγο ζεστό νερό στη φωτιά μέχρι να λιώσουν και τότε τις προσθέτω στο παραπάνω μείγμα.
-
4
Ρίχνω τη κρέμα στο ταψί και από πάνω απλώνω τη μαρμελάδα ροδάκινο και τα σταφύλια κομμένα στη μέση. Βάζω το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει για 3 περίπου ώρες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (2)