Cheese cake
Cheese cake με βύσσινα.
Υλικά
-
500 gr τυρί Philadelphia
-
250 gr μαργαρίνη
-
1 1/2 πακέτο μπισκότα digestive
-
1 βανίλια
-
1 φλυτζ. καφέ (ελλην.) χυμό λεμόνι
-
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
-
1 κονσέρβα βύσσινο ( KYKNOS)
-
1 κ.σ. κορν φλάουερ ή αλεύρι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώνουμε τη μαργαρίνη. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τη βανίλια και τη μαργαρίνη. Τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και το αλείφουμε σε λεία επιφάνεια.
-
2
Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί Philadelphia και προσθέτουμε και το λεμόνι. Τα ρίχνουμε πάνω από τη στρώση με τα μπισκότα και τα αλείφουμε ομοιόμορφα.
-
3
Πάνω από την κρέμα βάζουμε τα βύσσινα χωρίς το χυμό τους.
-
4
Το χυμό το βάζουμε σε μια κατσαρολίτσα να πάρει μια βράση και το σβήνουμε με κορν φλάουερ. Αφού κρυώσει λίγο το ρίχνουμε ομοιόμορφα πάνω στην κρέμα μας.
-
5
Το βάζουμε στη συντήρηση. Είναι πιο νόστιμο την επόμενη μέρα.
Σχόλια (158)