κύρια φωτογραφία συνταγής Cheesecake brownies
Amanda
Amanda @AmandasCooking
,

Ελκυστικά και λαχταριστά! Πως μπορεί κανείς να τους αντισταθεί;-)

Λίγα μυστικά ακόμα

* Το Φιλαδέλφια πρέπει να είναι οπωσδήποτε light και όχι πλήρες.Να'ναι καλά η Αμερικάνα φίλη μου που μου έδωσε τη συνταγή! Εξαφανίστηκαν σε χρόνο DT..!!!! Αν θέλετε, δοκιμάστε κι εσείς! Καλή σας επιτυχία! Ευχαριστούμε την Sol81 για τις φωτογραφίες βήμα-βήμα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

36 Minutes
  1. 125 γραμ. μαργαρίνη σοφτ
  2. 125 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα, κομμένη σε κομματάκια
  3. 3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
  4. 50 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  5. 50 γραμ. κακάο σε σκόνη
  6. 1/3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  7. 200 γραμ. τυρί Φιλαδέλφεια light *
  8. 50 γραμ. άχνη ζάχαρη

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε μία κατσαρόλα, ρίξτε μέσα τη μαργαρίνη, την κουβερτούρα και την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε καλά πάνω από μεσαίας έντασης φωτιά, μέχρι να λυώσει καλά η κουβερτούρα.

  2. 2

    Αποσύρετε από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα τα αυγά, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθούν καλά στο μείγμα της κουβερτούρας.

  3. 3

    Μετά, ρίχνετε μέσα στην κατσαρόλα το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το κακάο και ανακατεύετε πολύ πολύ καλά, μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως όλα τα υλικά.

  4. 4

    Παίρνετε ένα τετράγωνο ταψί διαστάσεων 18χ28 εκατ., το λαδώνετε καλά και ρίχνετε μέσα το μείγμα. Σε αυτό στο στάδιο, προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς.

  5. 5

    Χτυπάτε το Φιλαδέλφεια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει καλά.

  6. 6

    Με ένα κουτάλι, ρίχνετε το μείγμα αυτό μέσα στο ταψί με το μείγμα κουβερτούρα - κακάο,

  7. 7

    Και με ένα μαχαίρι το στριφογυρίζετε γύρω γύρω, να πάει παντού - μ' αυτόν τον τρόπο, θα είναι σαν 'μαρμπρέ' και το φιλαδέλφεια θα κάνει 'σχεδιάκια' μέσα στο υπόλοιπο μείγμα.

  8. 8

    Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά (κάντε το τεστ με το μαχαίριβυθίστε το μέσα στο γλυκό - αν βγει στεγνό, τότε το γλυκό είναι έτοιμο, διαφορετικά, ψήστε λίγο ακόμα και τσεκάρετε πάλι με το μαχαίρι). Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνετε να κρυώσει τελείως και μετά, το κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια.... έτοιμα τα cheesecake brownies σας!

Αντιδράσεις

Σχόλια (198)

Ελένη Μηνά-Ματθαίου
Ελένη Μηνά-Ματθαίου @EleniMM
Ξανάφτιαξα τώρα αυτή την υπέροχη συνταγή! Το σχόλιο που θα ήθελα να προσθεσω είναι πως: μια δόση ποτε δεν είναι αρκετή! Εγώ συνήθως φτιάχνω διπλή για να μας φτάσει:-)

Από

Amanda
Amanda @AmandasCooking
στις
,