Cheesecake με κλασική συνταγή

Bαθμολογία: 4.8333
       
 
12 ψήφοι
gemlisco, 23.02.10

Περιγραφή

Κλασική συνταγή Τσηζ Κέικ που θα ξετρελάνει και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας.

Cheesecake με κλασική συνταγή
photo: maraki70

Τι χρειαζόμαστε:

Για τη βάση:

  • 3 πακέτα μπισκότα Μιράντα  (τριμμένα με το μούλτι για μεγαλύτερη ευκολία)
  • 250 γραμμάρια μαργαρίνη λιωμένη

Για τη γέμιση:

  • 400γρ τυρί κρέμα
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 500 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγύ και παγωμένη για 3-4 ώρες στο ψυγείο
  • 2 φακελάκια ζελατίνα σε σκόνη των 10 γραμμαρίων το κάθε ένα

Για την επικάλυψη:

  • 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα, κεράσι ή βύσσινο
  • 1/3 φακελάκι ζελατίνα σε σκόνη των 10 γραμμαρίων
Στα γρήγορα
Κατηγορία: Cheesecake
Φτιάχνει: 1 ταψί
Κόστος:
(0 ψήφοι)
Βαθμός δυσκολίας:
(0 ψήφοι)
Προετοιμασία: - (0 ψήφοι)
Mαγείρεμα: - (0 ψήφοι)

Πώς το κάνουμε:

  1. Για την παρασκευή της βάσης ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με τη λιωμένη μαργαρίνη και τοποθετούμε σε φόρμα με στεφάνι διαμέτρου 24 εκατοστών πιέζοντάς τα καλά.
  2. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.
  3. Για την παρασκευή της γέμισης μαλακώνουμε τα 2 φακελάκια ζελατίνας σε 12 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και κατόπιν προσθέτουμε το αντίστοιχο ζεστό νερό ανακατεύοντας καλά μέχρι να διαλυθεί.
  4. Ανακατεύουμε καλά (κατά προτίμηση με μίξερ) το τυρί κρέμα με το ζαχαρούχο γάλα και προσθέτουμε την υγρή ζελατίνα που ετοιμάσαμε ανακατεύοντας πάλι πολύ καλά.
  5. Τέλος προσθέτουμε και την παγωμένη κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας ελαφρά αυτή τη φορά και προσθέτουμε το μείγμα μας στη φόρμα με τα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο.
  6. Για την παρασκευή της επικάλυψης μαλακώνουμε το 1/3 φακελάκι της ζελατίνας σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό και κατόπιν προσθέτουμε το αντίστοιχο ζεστό νερό μέχρι να διαλυθεί.
  7. Προσθέτουμε την υγρή ζελατίνα στη μαρμελάδα και αφού ανακατέψουμε καλά την τοποθετούμε στο ψυγείο για 5-10 λεπτά.
  8. Τέλος προσθέτουμε το μείγμα της μαρμελάδας στη φόρμα με τα μπισκότα και την κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 16 ώρες τουλάχιστον για να «δέσει» το γλυκό μας.

Λίγα μυστικά ακόμα

Να σας ενημερώσω πως η ζελατίνα είναι απαραίτητη για το «στήσιμο» του Cheesecake. Μην φοβηθείτε ότι θα σας αλλοιώσει τη γεύση.

Επίσης προτείνω για το εύκολο ξεφορμάρισμα του γλυκού να χρησιμοποιήσετε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στη βάση της φόρμας πριν από την παρασκευή του.

Σχετικές συνταγές

Το τέλειο cheesecake Το τέλειο cheesecake
4.6667
       
       
(3)
Τσιζ κέικ καναδέζικο Τσιζ κέικ καναδέζικο
4.7937
       
       
(63)
Cheesecake Γιόλας Cheesecake Γιόλας
4
       
       
(6)
Cheesecake καρύδας Cheesecake καρύδας
4
       
       
(1)
Cheese cake της ΄Ελλης Cheese cake της ΄Ελλης
5
       
       
(3)
Cheesecake της Άννας Cheesecake της Άννας
5
       
       
(3)
Cheesecake επαγγελματικό Cheesecake επαγγελματικό
4.375
       
       
(8)
Πανεύκολο cheesecake Πανεύκολο cheesecake
5
       
       
(1)
Το πιο νόστιμο cheesecake Το πιο νόστιμο cheesecake
4.6667
       
       
(3)
To cheesecake της υπερτεμπέλας To cheesecake της υπερτεμπέλας
5
       
       
(2)
cheese cake cheese cake
4.5802
       
       
(131)

    29 Όλα

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από chrisko, 1-3-10  
    Πολύ καλό βγήκε!! Τα μόνα που άλλαξα ήταν τα μπισκότα-έβαλα πτιμπερ σε μικρότερη ποσότητα- όπως επίσης και τη μαρμελάδα-έβαλα γλυκό βύσσινο+κορν λαουρ-απλά γιατί τα είχα εύκαιρα.
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 7-3-10  
    Σε ευχαριστώ πολύ "chrisko" για το βαθμό σου και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Οι παραλλαγές που έκανες σου ταίριαζαν και όλα καλά!!!
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, 5-4-10  
    πολυ ωραιο το γλυκο ευκολο και οικονομικο την πρωτη φορα εβαλα κρεμα γαλακτοσ αλλα με το ξυσμα δεν μου επηξε.τη δευτερη φορα που την αφαιρεσα εγινε τελειο και δεν εβαλα ζελατινη.σταθηκε μια χαρα
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 5-4-10  
    Ευχαριστώ για το βαθμό σου "Κατσαρού Μαρία" και να σε ενημερώσω ότι τη ζελατίνα τη βάζω πρώτον γιατί δεν προλαβαίνω να το αφήσω τις απαραίτητες ώρες που χρειάζεται το γλυκό για να "στηθεί" (λόγω αδημονίας των παρευρισκομένων στο σπίτι...) και δεύτερον για να μην βγάλει υγρά η μαρμελάδα και "γλυστρήσει" από πάνω. Κανονικά είναι απαραίτητο συστατικό του γλυκού αλλά αφού δεν είχες πρόβλημα με το "στήσιμο" είναι Όλα Καλά. Να ρωτήσω κάτι, τι ξύσμα έβαλες το οποίο και αναφέρεις στο σχόλιό σου?
    #
    Σχόλιο από Athinoula79, 12-4-10  
    Έκανα την συνταγούλα με πολύ προσμονή για την Κυριακή του Πάσχα - τουτέστιν δεν μπορούσα να δοκιμάσω όσο την έφτιαχνα λόγω νηστείας. Δυστυχώς, δεν μου άρεσε πάρα πολύ-η σαντιγύ ήταν πάρα πολύ κι επικάλυπτε την τυρένια γεύση, αν και έβαλα 600 γρ. τυρί. Ίσως με λιγότερη σαντιγύ να είναι καλύτερη. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω!
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 12-4-10  
    Κατ'αρχήν να σε ευχαριστήσω για το βαθμό σου "Athinoula79" και επίσης να σε πληροφορήσω ότι τη συνταγή αυτή τη φτιάχνω ίδια και απαράλλαχτη εδώ και χρόνια σχεδόν κάθε εβδομάδα λόγω τρελής ζήτησης από συγγενείς και φίλους...γι'αυτό το λόγο άλλωστε την "ανέβασα" στο συγκεκριμένο site. Επειδή θεωρείται επιτυχημένη από όλους όσους την έχουν δοκιμάσει...τί άλλο να αναφέρω, φαντάζομαι ότι θα σου αρέσουν πιο πολύ οι γλυκόξινες γεύσεις...ελπίζω να βρεις την κατάλληλη αναλογία για εσένα. Πρόσεχε μόνο μη βάλεις τόσο μεγάλη ποσότητα τυριού κρέμα που αναφέρεις στο σχόλιό σου, καλύτερα αφαίρεσε από τη συνταγή μέρος κρέμας γάλακτος δηλαδή βάλε 300 γρ. αντί 500 γρ. και αντίστοιχα βάλε τα 400 γρ. τυρί κρέμα που αναφέρω γιατί αλλιώς θα σου κάτσει πολύ βαρύ και το γλυκό.
    #
    Σχόλιο από Athinoula79, 16-4-10  
    Καλή μου, δεν διευκρίνισα κάτι πολύ βασικό από πλευράς μου: ο βαθμός που βάλανε οι άλλοι που φάγανε το cheese cake με τη συνταγούλα σου ήταν 5 πηρουνάκια (και ήταν πολύ ειλικρινείς, αφού δεν έμεινε ψίχουλο!) Εμένα και του συζύγου μόνο δε μας άρεσε και τόσο πολύ συκριτικά με προηγούμενη συνταγή-όχι ότι δεν το φάγαμε φυσικά!!!
    #
    Σχόλιο από Ελενίτσα., 3-10-10  
    #
    Σχόλιο από krepoylina, 9-10-10  
    #
    Σχόλιο από arravoniara, 20-10-10  
    τελειο..αλλα μου πηρε πολυ ωρα..χαλαλι ομως..αφου αρεσε του αρραβωνιαρη...και οσοι το δοκιμασαν..ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 20-10-10  
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και σχόλια κυρίες μου. Χαίρομαι πραγματικά που σας άρεσε η συγκεκριμένη συνταγή μου. Όταν προλάβω Θα ανεβάσω και άλλες για γλυκά και φαγητά που απολαμβάνουν οι δικοί μου άνθρωποι.
    #
    Σχόλιο από maraki70, 19-12-10  
    Αψογη συνταγη. Εκανα 3 μικρες αλλαγες. 1.Εβαλα πτι μπερ αντι μιραντα, 2.δεν εβαλα ζαχαρουχο αλλα 500γρ Quark κατι σαν φιλαδελφια και 600γρ σαντιγυ και 3. με το βυσσινο εβαλα Tortenguß κατι σαν ζελε ταχειας πηξης που ειναι για επικαλυψη, επειδη μου ηταν πιο ευκολο να προμηθευτω αυτα τα υλικα στο Supermarket της γειτονιας μου. Επισης εβαλα λιγη ζαχαρη για τη γλυκα, επειδη δεν αβαλα το ζαχαρουχο. Αυτη η καταπληκτικη συνταγη εχει φοβερες δυνατοτητες για παραλλαγες. Σκεφτομαι ανανα μαζι με καρυδα και μου τρεχουν τα σαλια. Δεν θα ειναι βεβαια cheesecake , αλλα θα ειναι τελειο.
    #
    Σχόλιο από ΔΙΔΥΜΙΝΑ, 14-1-11  
    Βρίσκω υπέροχη τη συνταγή σου.Έχω κάνει πολλές φορές αυτό το γλυκό με διαφορετικές συνταγές και με αυτές τις αναλογίες υλικών που το έχω κάνει είναι το καλύτερο.Δοκίμασέ το και σε ατομικά μπωλ, είναι τέλειο.
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 8-2-11  
    Σας ευχαριστώ και εσάς για τα σχόλια και τους βαθμούς σας φίλες "maraki70" και "ΔΙΔΥΜΙΝΑ". Νά'σαστε καλά.
    #
    Σχόλιο από ΔΗΜΗΤΡΑ19, 21-6-11  
    Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει φρέσκα φρούτα αντί της μαρμελάδας? Αναρωτιέμαι αν η ζελατινάδα που μπαίνει στην μαρμελάδα, μπορεί να καλύψει τα φρέσκα φρούτα, ώστε να αποκτήσουν εκείνη την γυαλάδα που έχουν τα ταρτάκια στο ζαχαροπλαστείο...Θα ήθελα αν έχει κάνει κανείς τέτοια παραλλαγή να μου πει σχετικά.
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 21-6-11  
    Να σου απαντήσω εγώ η ίδια που "ανέβασα" τη συνταγή "ΔΗΜΗΤΡΑ19". Λοιπόν, εάν βάλεις φρέσκα φρούτα στην πρωτογενή τους μορφή αντί της μαρμελάδας, να ξέρεις ότι θα σου βγάλουν τα υγρά τους μέσα στο γλυκό και θα γίνει χάλια...το έχω δοκιμάσει παλιότερα...τώρα, εάν δοκιμάσεις να τα σταθεροποιήσεις με τη ζελατίνη να ξέρεις ότι το γλυκό σου δεν θα έχει αρκετή γλύκα λόγω του ότι όπως καταλαβαίνεις η ζελατίνη από μόνη της δεν έχει γλυκαντικές ουσίες και η γλυκύτητα των φρούτων στην πρωτογενή τους μορφή είναι περιορισμένη...τώρα, εάν συνδυάσεις πως το συγκεκριμένο γλυκό έχει ούτως ή άλλως βασικό υλικό το τυρί κρέμα, φαντάσου πως το αποτέλεσμα δεν θα ευχαριστεί κανένα...τέλος, όπως έχω αναφέρει ήδη, εάν φτιάξεις το γλυκό όπως στη συνταγή που έχω "ανεβάσει", το αποτέλεσμα ικανοποιεί τους περισσότερους εάν όχι όλους τους γλυκατζήδες...δική σου η απόφαση και...καλή σου επιτυχία ότι κι αν διαλέξεις να φτιάξεις...
    #
    Σχόλιο από agleoras, 26-9-11  
    Πέντε πηρουνάκια και από μένα για το τέλειο γλυκό σου gemlisco!Μία φανταστική παραλλαγή που έκανα,συμβουλή μιας φίλης, είναι να βάλω τα κλασικά μπισκότα κανέλλας για βάση!Δοκιμάστε το και δεν θα ξαναβάλετε πτι-μπέρ!
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 27-9-11  
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για το βαθμό σου "agleoras". Θα δοκιμάσω και με μπισκότα κανέλλας όπως προτείνεις, ούτως ή άλλως και σκέτα τα "τσακίζω" (σλουρπ!)...μπισκότα πτι-μπερ δε βάζω ποτέ στα τζηζ κέικ που φτιάχνω γιατί δεν τα προτιμώ σαν γεύση, όπως βλέπεις και στα υλικά της συνταγής γράφω για Μιράντα Παπαδοπούλου...
    #
    Σχόλιο από MolotovCupcake, 19-1-12  
    Ti akrivos ennoeis me to "krema galaktos-xtipimeni se santigi? Prepei na tin kanw santigi ? h apla na tin pagwsw?
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 20-1-12  
    ..."MolotovCupcake", από την κρέμα γάλακτος προκύπτει η σαντιγύ όταν την χτυπάς με μίξερ...αγοράζεις λοιπόν κρέμα γάλακτος από το σούπερ μάρκετ (η οποία βρίσκεται σε ρευστή μορφή), την χτυπάς -παγωμένη από το ψυγείο- με μίξερ σε σαντιγύ (προκύπτει η στέρεα μορφή της πλέον) και την αφήνεις στο ψυγείο 3-4 ώρες να παγώσει πριν τη χρησιμοποιήσεις για την κατασκευή του γλυκού...εάν σε εξυπηρετεί καλύτερα, αγόρασε σαντιγύ έτοιμη από κάποιο ζαχαροπλαστείο...καλή σου επιτυχία...
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    21 Σχόλια

    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
    #
    Σχόλιο από chrisko, 1-3-10  
    Πολύ καλό βγήκε!! Τα μόνα που άλλαξα ήταν τα μπισκότα-έβαλα πτιμπερ σε μικρότερη ποσότητα- όπως επίσης και τη μαρμελάδα-έβαλα γλυκό βύσσινο+κορν λαουρ-απλά γιατί τα είχα εύκαιρα.
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 7-3-10  
    Σε ευχαριστώ πολύ "chrisko" για το βαθμό σου και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Οι παραλλαγές που έκανες σου ταίριαζαν και όλα καλά!!!
    #
    Σχόλιο από ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, 5-4-10  
    πολυ ωραιο το γλυκο ευκολο και οικονομικο την πρωτη φορα εβαλα κρεμα γαλακτοσ αλλα με το ξυσμα δεν μου επηξε.τη δευτερη φορα που την αφαιρεσα εγινε τελειο και δεν εβαλα ζελατινη.σταθηκε μια χαρα
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 5-4-10  
    Ευχαριστώ για το βαθμό σου "Κατσαρού Μαρία" και να σε ενημερώσω ότι τη ζελατίνα τη βάζω πρώτον γιατί δεν προλαβαίνω να το αφήσω τις απαραίτητες ώρες που χρειάζεται το γλυκό για να "στηθεί" (λόγω αδημονίας των παρευρισκομένων στο σπίτι...) και δεύτερον για να μην βγάλει υγρά η μαρμελάδα και "γλυστρήσει" από πάνω. Κανονικά είναι απαραίτητο συστατικό του γλυκού αλλά αφού δεν είχες πρόβλημα με το "στήσιμο" είναι Όλα Καλά. Να ρωτήσω κάτι, τι ξύσμα έβαλες το οποίο και αναφέρεις στο σχόλιό σου?
    #
    Σχόλιο από Athinoula79, 12-4-10  
    Έκανα την συνταγούλα με πολύ προσμονή για την Κυριακή του Πάσχα - τουτέστιν δεν μπορούσα να δοκιμάσω όσο την έφτιαχνα λόγω νηστείας. Δυστυχώς, δεν μου άρεσε πάρα πολύ-η σαντιγύ ήταν πάρα πολύ κι επικάλυπτε την τυρένια γεύση, αν και έβαλα 600 γρ. τυρί. Ίσως με λιγότερη σαντιγύ να είναι καλύτερη. Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω!
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 12-4-10  
    Κατ'αρχήν να σε ευχαριστήσω για το βαθμό σου "Athinoula79" και επίσης να σε πληροφορήσω ότι τη συνταγή αυτή τη φτιάχνω ίδια και απαράλλαχτη εδώ και χρόνια σχεδόν κάθε εβδομάδα λόγω τρελής ζήτησης από συγγενείς και φίλους...γι'αυτό το λόγο άλλωστε την "ανέβασα" στο συγκεκριμένο site. Επειδή θεωρείται επιτυχημένη από όλους όσους την έχουν δοκιμάσει...τί άλλο να αναφέρω, φαντάζομαι ότι θα σου αρέσουν πιο πολύ οι γλυκόξινες γεύσεις...ελπίζω να βρεις την κατάλληλη αναλογία για εσένα. Πρόσεχε μόνο μη βάλεις τόσο μεγάλη ποσότητα τυριού κρέμα που αναφέρεις στο σχόλιό σου, καλύτερα αφαίρεσε από τη συνταγή μέρος κρέμας γάλακτος δηλαδή βάλε 300 γρ. αντί 500 γρ. και αντίστοιχα βάλε τα 400 γρ. τυρί κρέμα που αναφέρω γιατί αλλιώς θα σου κάτσει πολύ βαρύ και το γλυκό.
    #
    Σχόλιο από Athinoula79, 16-4-10  
    Καλή μου, δεν διευκρίνισα κάτι πολύ βασικό από πλευράς μου: ο βαθμός που βάλανε οι άλλοι που φάγανε το cheese cake με τη συνταγούλα σου ήταν 5 πηρουνάκια (και ήταν πολύ ειλικρινείς, αφού δεν έμεινε ψίχουλο!) Εμένα και του συζύγου μόνο δε μας άρεσε και τόσο πολύ συκριτικά με προηγούμενη συνταγή-όχι ότι δεν το φάγαμε φυσικά!!!
    #
    Σχόλιο από Ελενίτσα., 3-10-10  
    #
    Σχόλιο από krepoylina, 9-10-10  
    #
    Σχόλιο από arravoniara, 20-10-10  
    τελειο..αλλα μου πηρε πολυ ωρα..χαλαλι ομως..αφου αρεσε του αρραβωνιαρη...και οσοι το δοκιμασαν..ευχαριστω
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 20-10-10  
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια και σχόλια κυρίες μου. Χαίρομαι πραγματικά που σας άρεσε η συγκεκριμένη συνταγή μου. Όταν προλάβω Θα ανεβάσω και άλλες για γλυκά και φαγητά που απολαμβάνουν οι δικοί μου άνθρωποι.
    #
    Σχόλιο από ΔΙΔΥΜΙΝΑ, 14-1-11  
    Βρίσκω υπέροχη τη συνταγή σου.Έχω κάνει πολλές φορές αυτό το γλυκό με διαφορετικές συνταγές και με αυτές τις αναλογίες υλικών που το έχω κάνει είναι το καλύτερο.Δοκίμασέ το και σε ατομικά μπωλ, είναι τέλειο.
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 21-6-11  
    Να σου απαντήσω εγώ η ίδια που "ανέβασα" τη συνταγή "ΔΗΜΗΤΡΑ19". Λοιπόν, εάν βάλεις φρέσκα φρούτα στην πρωτογενή τους μορφή αντί της μαρμελάδας, να ξέρεις ότι θα σου βγάλουν τα υγρά τους μέσα στο γλυκό και θα γίνει χάλια...το έχω δοκιμάσει παλιότερα...τώρα, εάν δοκιμάσεις να τα σταθεροποιήσεις με τη ζελατίνη να ξέρεις ότι το γλυκό σου δεν θα έχει αρκετή γλύκα λόγω του ότι όπως καταλαβαίνεις η ζελατίνη από μόνη της δεν έχει γλυκαντικές ουσίες και η γλυκύτητα των φρούτων στην πρωτογενή τους μορφή είναι περιορισμένη...τώρα, εάν συνδυάσεις πως το συγκεκριμένο γλυκό έχει ούτως ή άλλως βασικό υλικό το τυρί κρέμα, φαντάσου πως το αποτέλεσμα δεν θα ευχαριστεί κανένα...τέλος, όπως έχω αναφέρει ήδη, εάν φτιάξεις το γλυκό όπως στη συνταγή που έχω "ανεβάσει", το αποτέλεσμα ικανοποιεί τους περισσότερους εάν όχι όλους τους γλυκατζήδες...δική σου η απόφαση και...καλή σου επιτυχία ότι κι αν διαλέξεις να φτιάξεις...
    #
    Σχόλιο από agleoras, 26-9-11  
    Πέντε πηρουνάκια και από μένα για το τέλειο γλυκό σου gemlisco!Μία φανταστική παραλλαγή που έκανα,συμβουλή μιας φίλης, είναι να βάλω τα κλασικά μπισκότα κανέλλας για βάση!Δοκιμάστε το και δεν θα ξαναβάλετε πτι-μπέρ!
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 27-9-11  
    Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για το βαθμό σου "agleoras". Θα δοκιμάσω και με μπισκότα κανέλλας όπως προτείνεις, ούτως ή άλλως και σκέτα τα "τσακίζω" (σλουρπ!)...μπισκότα πτι-μπερ δε βάζω ποτέ στα τζηζ κέικ που φτιάχνω γιατί δεν τα προτιμώ σαν γεύση, όπως βλέπεις και στα υλικά της συνταγής γράφω για Μιράντα Παπαδοπούλου...
    #
    Σχόλιο από manderinaki, 9-4-12  
    kalo mou fenete 8a to fkakso..
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 20-7-12  
    ...Rouli726, όπως αναφέρω και στη συνταγή μου, στην ενότητα ''Λίγα μυστικά ακόμα'', για το εύκολο ξεφορμάρισμα του γλυκού, να χρησιμοποιήσεις αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στη βάση της φόρμας πριν από την παρασκευή του. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα ''κολλήσει'' η βάση με τα θρυμματισμένα μπισκότα στο σκεύος που θα χρησιμοποιήσεις και θα το σερβίρεις σωστά. Καλή σου επιτυχία και ότι απορία έχεις, μη διστάσεις να ξαναρωτήσεις...
    #
    Σχόλιο από Giorgos17, 19-8-12  
    simera to eftiaksa gia trapezi me kalesmenous, fenete poly kalo tha do apotelesmata to vradu kai tha epistrepso me pirounakia! (sugnomi gia ta greeklish to pc den exei ellinika kai einai spastiko)
    #
    Σχόλιο από arminakos, 7-12-12  
    Λατρεμένο μου γλυκό!!!!!!!!
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 11-12-12  
    ...''arminakos'', σε ευχαριστώ πολύ για τα πηρουνάκια που έβαλες στη συνταγή...συμφωνώ μαζί σου, το τσηζ κέικ είναι από τα πιο εύγεστα και λατρεμένα γλυκά...
    << Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

    6 Ερωτήσεις

    #
    Σχόλιο από gemlisco, 8-2-11  
    Σας ευχαριστώ και εσάς για τα σχόλια και τους βαθμούς σας φίλες "maraki70" και "ΔΙΔΥΜΙΝΑ". Νά'σαστε καλά.
    #
    Σχόλιο από ΔΗΜΗΤΡΑ19, 21-6-11  
    Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει φρέσκα φρούτα αντί της μαρμελάδας? Αναρωτιέμαι αν η ζελατινάδα που μπαίνει στην μαρμελάδα, μπορεί να καλύψει τα φρέσκα φρούτα, ώστε να αποκτήσουν εκείνη την γυαλάδα που έχουν τα ταρτάκια στο ζαχαροπλαστείο...Θα ήθελα αν έχει κάνει κανείς τέτοια παραλλαγή να μου πει σχετικά.
    #
    Σχόλιο από MolotovCupcake, 19-1-12  
    Ti akrivos ennoeis me to "krema galaktos-xtipimeni se santigi? Prepei na tin kanw santigi ? h apla na tin pagwsw?
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 20-1-12  
    ..."MolotovCupcake", από την κρέμα γάλακτος προκύπτει η σαντιγύ όταν την χτυπάς με μίξερ...αγοράζεις λοιπόν κρέμα γάλακτος από το σούπερ μάρκετ (η οποία βρίσκεται σε ρευστή μορφή), την χτυπάς -παγωμένη από το ψυγείο- με μίξερ σε σαντιγύ (προκύπτει η στέρεα μορφή της πλέον) και την αφήνεις στο ψυγείο 3-4 ώρες να παγώσει πριν τη χρησιμοποιήσεις για την κατασκευή του γλυκού...εάν σε εξυπηρετεί καλύτερα, αγόρασε σαντιγύ έτοιμη από κάποιο ζαχαροπλαστείο...καλή σου επιτυχία...
    #
    Σχόλιο από gemlisco, 10-4-12  
    ...manderinaki, σε ευχαριστώ πολύ για το βαθμό σου...είναι όντως μία από τις πολύ νόστιμες συνταγές cheesecake που υπάρχουν...για αυτό και την ''ανέβασα'' στο site...καλή σου επιτυχία και καλοφάγωτο...
    #
    Σχόλιο από rouli726, 20-7-12  
    καλησπερα!πολυ ενδιαφερουσα η εκδοχη με τη ζελατινη,δε το ειχα ακουσει ξανα.
    θελω ομως τη βοηθεια σας!επειδη δεν ειχα πολυ χρονο,πηρα ενα κουτι απο το σουπερ μαρκετ που φτιαχνεις cheesecake.φυσικα δε περιμενα η γευση του να συγκρινεται με το σπιτικο αλλα ειχα ενα προβλημα και δε ξερω γιατι. οταν παω να σερβιρω,η βαση ειναι κολλημενη στη φορμα.χρησιμοποιησα φορμα με στεφανι και ξεφορμαριστηκε μια χαρα ομως δε μπορω να το σερβιρω με τιποτα!εχει κολλησει η βαση μπισκοτου στη βαση της φορμας!τι μπορει να εκανα λαθος για να μη το κανω οταν το φτιαξω και απο κανονικη συνταγη?
    ευχαριστω

    2 Παραλλαγές

    #
    Σχόλιο από maraki70, 19-12-10  
    Αψογη συνταγη. Εκανα 3 μικρες αλλαγες. 1.Εβαλα πτι μπερ αντι μιραντα, 2.δεν εβαλα ζαχαρουχο αλλα 500γρ Quark κατι σαν φιλαδελφια και 600γρ σαντιγυ και 3. με το βυσσινο εβαλα Tortenguß κατι σαν ζελε ταχειας πηξης που ειναι για επικαλυψη, επειδη μου ηταν πιο ευκολο να προμηθευτω αυτα τα υλικα στο Supermarket της γειτονιας μου. Επισης εβαλα λιγη ζαχαρη για τη γλυκα, επειδη δεν αβαλα το ζαχαρουχο. Αυτη η καταπληκτικη συνταγη εχει φοβερες δυνατοτητες για παραλλαγες. Σκεφτομαι ανανα μαζι με καρυδα και μου τρεχουν τα σαλια. Δεν θα ειναι βεβαια cheesecake , αλλα θα ειναι τελειο.
    #
    Σχόλιο από sofiagati, 11-1-13  
    Σ ευχαριστω κατα ρχην ! Ειναι το αγαπημεο γλυκο στου αγοριου και χαρη σε σενα το εκανα πολυ νοστιμο το μονο που αλλξα ηταν να βαλω φρεσκιες φραουλες και να τις δεσω με ζελατινη !

    Άλλες φωτογραφίες

    Σχετικά άρθρα

    Μετατροπές ταψιών
    Θέλετε να φτιάξετε ένα κέικ που γράφει τις διασ...
    Εξοπλισμός για κέικ, μπισκότα και πίτες
    Μέσα στο σάιτ μπορούμε να βρούμε πάρα πολλές συ...

    Τη συνταγή προτείνουν:

    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 201 αγαπημένων συνταγών, του/της marthaki18
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 73 αγαπημένων συνταγών, του/της aggelika42
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 63 αγαπημένων συνταγών, του/της EriHer
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 57 αγαπημένων συνταγών, του/της mairymairy
    Αγαπημένες συνταγές
    Ένα βιβλίο 225 αγαπημένων συνταγών, του/της lunallenagr