Cheesecake με μελομακάρονα 2
Το αγαπημένο σε πολλούς cheesecake στην γιορτινή του μορφή! Μπορείτε να το σερβίρεται και σε ποτήρια ατομικά στο γιορτινό τραπέζι σας!
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορείτε να το κάνετε και σε τσέρκι αλλά πρέπει να έχει παγώσει καλά για να το ξεφορμάρετε. Η δοσολογία είναι για ένα μικρό ταψάκι. #περισσεύματα
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Στρώνουμε τα μελομακάρονα θρυματίζοντάς τα με το χέρι,στην βάση ενός μικρού ταψιού και τα πατάμε με ένα κουτάλι για να ενωθούν!
-
2
Τα βάζουμε λίγο στο ψυγείο για να σφίξουν.(εγώ δεν το έκανα να πω την αλήθεια αλλά πιστεύω είναι καλήτερα).
-
3
Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με την ζάχαρη και προσθέτουμε το τυρί με την βανίλια!Ανακατεύουμε καλά..
-
4
Βγάζουμε το ταψάκι από το ψυγείο και απλώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα..
-
5
Σε ένα μπόλ βάζουμε την μαρμελάδα μας και την ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να διαλυθεί λίγο για να είναι πιο ρευστή ώστε να απλώνεται εύκολα και την βάζουμε πάνω από την κρέμα μας!
-
6
Το βάζουμε στο ψυγείο να σφύξει καλά για κάποιες ώρες πριν το σερβίρουμε..
Σχόλια