Cheesecake σοκολάτα light 2
Σοκολατένιο ναι!! Αλλά με λίγες θερμίδες και όλη τη νοστιμιά!!
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι από ξένο σάιτ!!
Υλικά
-
150 gr.μπισκότα βύνης (μπισκότα δημητριακών σταριού)
-
50 γρ. μαργαρίνη light
-
3 κουταλιές της σούπας σιρόπι γλυκόζης
-
120 ml κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντυγί
-
200 g τυρί κρέμα τύπου φιλαδέλφεια light
-
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος light
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Πολτοποιούμε τα μπισκότα στο μούλτι.
-
2
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και το ανακατεύουμε με τη γλυκόζη.Τα ρίχνουμε στα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
-
3
Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα 18άρα πιέζοντας καλά,βάζουμε στο ψυγείο.
-
4
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και αφήνουμε να κρυώσει.
-
5
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντυγί και την ενώνουμε με τη σοκολάτα ανακατεύοντας καλά.
-
6
Σε άλλο μπολ χτυπάμε το τυρί κρέμα να μαλακώσει και το προσθέτουμε στο μείγμα σοκολάτας ανακατεύοντας να ενωθούν τα υλικά.
-
7
Βγάζουμε από το ψυγείο τη βάση μπισκότου και ρίχνουμε την σοκολατένια κρέμα απάνω.
-
8
Βάζουμε πάλι στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον να παγώσει.
-
9
Σερβίρουμε με τριμμένη κουβερτούρα {αν θέλουμε}ή πασπαλίζουμε με κακάο.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (4)