roulaz
roulaz @cook_8458798
,ΕΛΛΑΔΑ

Τόσο εύκολο και γρήγορο (Μόνο με 6 υλικα και 15' προετοιμασια). Δεν περίμενα να είναι το πιο νόστιμο cheesecake που έχω δοκιμάσει!!!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Κάποιες φορές προσθέτω ξύσμα πορτοκάλι η βανίλια στην κρέμα που ζεσταίνω και αν υπάρχει τρουφίτσα η ξηροί καρποί γαρνίρω απο πάνω το γλυκό.Περι ορέξεως...

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 250 γρ. μπισκότα τριμμένα
  2. 1 κουταλιά σούπας κακάο
  3. 80 γρ. μαργαρίνη
  4. 200 γρ. τυρί κρέμα (Φιλαδέλφια)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Λιώνουμε τη μαργαρίνη και την ανακατεύουμε με τα μπισκότα και το κακάο. Αρκετα καλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.(Με το χέρι,δεν χρειάζεται μίξερ.)

  2. 2

    Απλώνουμε το μίγμα μας σε ένα ταψάκι και το πιέζουμε πολύ με την παλάμη μας να σφίξει. Ψήνουμε μόνο για 10' στους 150 βαθμούς.

  3. 3

    Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος (χαμηλή θερμοκρασία,δεν χρειάζεται να βράσει) ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια σοκολάτας να λιώσουνε και μετά το τυρί. Ανακατεύουμε σιγά και αφού λιώσει και αυτό στρώνουμε το μίγμα μας πάνω στη βάση που ψήσαμε.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

ΖΟΥ
ΖΟΥ @cook_8485289
ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!! ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΛΥΚΑ Κ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ.ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!! Σ\'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ roulaz!!!!

Από

roulaz
roulaz @cook_8458798
στις
,ΕΛΛΑΔΑ