Cheesecake
Λίγα μυστικά ακόμα
να το φατε το πολυ σε τεσσερεις μερες γιατι τα αυγα ειναι αψητα.
Υλικά
-
1 1/2 πακετο digestive
-
100 γρ φρεσκο βουτυρο κερκυρας
-
για την κρεμα
-
1 λιτρο κρεμα γαλακτος 40%
-
1 κεσεδακι filadelfia
-
1 κεσεδακι γιαουρτι στραγγιστο
-
2 κ.σ. ζαχαρη
-
2 κροκους αυγων
-
2 βανιλιες
-
7 ζελατινες
-
μαρμελαδα βυσσινο ή οποια σας αρεσει.
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Θριματιζετε τα μπισκοτα στο μπλεντερ και προσθεστε το βουτυρο.
-
2
Ανακατεψτε καλα και βαλτε το μιγμα σε μια διερουμενη φορμα. Βαλτε την φορμα για 5 λεπτα στην καταψηξη.
-
3
Διαλυστε σε λιγο ζεστο νερο τις ζελατινες και προσθεστε την κρεμα γαλακτος και τις βανιλιες και ανακατεψτε καλα.
-
4
Μετα προσθεστε τα υπολοιπα υλικα και ανακατεψτε. Βαλτε την κρεμα πανω απο τα μπισκοτα και αφήστε το γλυκο στο ψυγειο για 7-8ωρες.
-
5
Επειτα βαλτε την μαρμελαδα απο πανω.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια (9)