Cheesesteak wrappers
Η μεξικάνικη εκδοχή του δικού μας σουβλακίου!
Λίγα μυστικά ακόμα
Διατηρούνται και στην κατάψυξη.
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και το σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με το λάδι.
-
2
Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 8'-10' μέχρι να μαλακώσουν.
-
3
Ρίχνουμε λίγη πάπρικα και το σουσάμι και ανακατεύουμε για να πάνε παντού.
-
4
Ζεσταίνουμε στην τοστιέρα ή στο φούρνο για 1'-2' τις τορτίγιας.
-
5
Μοιράζουμε το μίγμα και το τυρί σε κάθε τορτίγια και τις τυλίγουμε σφιχτά σε ρολά.
-
6
Τέλος, τυλίγουμε τα ρολά με το λαδόχαρτο, σφίγγοντας καλά την κάτω μεριά.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια