κύρια φωτογραφία συνταγής Cheesesteak wrappers

Cheesesteak wrappers

11 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
christmast
christmast @christ_mast91

Η μεξικάνικη εκδοχή του δικού μας σουβλακίου!

Λίγα μυστικά ακόμα

Διατηρούνται και στην κατάψυξη.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

4 μερίδες
  1. 300 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο ή χοιρινό ή κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες
  2. 1 κόκκινη πιπεριά
  3. 1 κίτρινη πιπεριά
  4. 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
  5. 1/4 κούπας ελαιόλαδο
  6. 1 κ.γ. σουσάμι
  7. 1 κούπα τριμμένο emendal ή cheddar
  8. 4 tortillas
  9. αλάτι
  10. πιπέρι
  11. πάπρικα
  12. λαδόχαρτο

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και το σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με το λάδι.

  2. 2

    Προσθέτουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι και ανακατεύουμε για 8'-10' μέχρι να μαλακώσουν.

  3. 3

    Ρίχνουμε λίγη πάπρικα και το σουσάμι και ανακατεύουμε για να πάνε παντού.

  4. 4

    Ζεσταίνουμε στην τοστιέρα ή στο φούρνο για 1'-2' τις τορτίγιας.

  5. 5

    Μοιράζουμε το μίγμα και το τυρί σε κάθε τορτίγια και τις τυλίγουμε σφιχτά σε ρολά.

  6. 6

    Τέλος, τυλίγουμε τα ρολά με το λαδόχαρτο, σφίγγοντας καλά την κάτω μεριά.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

christmast
christmast @christ_mast91
στις
Aγαπώ τη μαγειρική και μ'αρέσει να πειραματίζομαι με νέες γεύσεις και ιδέες. "Παντρεύω" την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με την ξένη και συχνά αυτοσχεδιάζω. Ένοχη απόλαυση η σοκολάτα με ιδιαίτερη αδυναμία στην πραλίνα φουντουκιού.
Δες περισσότερα