Chocolate Lava
Τρως, τρως μεχρι να τελειώσει
Λίγα μυστικά ακόμα
Σερβίρεται ζεστό με παγώτο βανίλια ή φρέσκα κρέμα
Υλικά
-
6 αυγά
-
250 γρ κουβερτούρα
-
250 γρ βούτηρο ανάλατο
-
1 ποτήρι ζάχαρη
-
2 ποτήρια αλεύρι (Self raising)
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Λιώσε τον βούτηρο και την κουβερτούρα σε μπεν μαρι.
-
2
Σε ένα άλλο δοχείο κτύπας τα αυγά με την ζάχαρη.
-
3
Ένωσε το μείγμα των αυγών με το μείγμα της σοκολάτας.
-
4
Πρόσθεσε το αλεύρι και βεβαιώσου οτι ενώθηκαν όλα μαζί.
-
5
Βάλε το μείγμα σε φόρμα με τρύπα στην μέση και ψήσε το για 22 λεπτά.
-
6
Άφησε το να κρυώσει για 20 λέπτα και σέρβιρε το.
Σχόλια (32)