cibusi
cibusi @cook_8470600
Αθήνα,

Σαλάμι σοκολάτας με εσπεριδοειδή και ξηρούς καρπούς.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

30 Minutes
  1. 250 γρ. μαργαρίνη
  2. 1 πακέτο μπισκότα petit beurre
  3. 2 κ.σ. κακάο σκόνη
  4. 1 φλ. ξηρούς καρπούς
  5. 1 συσκ. ζαχαρωμένους κύβους εσπεριδοειδών
  6. 1/2 φλ. cognac (μπράντυ)

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σπάμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με τους ξηρούς καρπούς και τους κύβους εσπεριδοειδών.

  2. 2

    Σπάμε την κουβερτούρα σε κομμάτια και τη βάζουμε να λιώσει με τη μαργαρίνη.

  3. 3

    Βγάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με αναδευτήρα προσθέτοντας το κακάο, τη ζάχαρη και το cognac. Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας στο bowl με τα μπισκότα.

  4. 4

    Ανακατεύουμε καλά και το μεταφέρουμε σε λαδόκολλα κάνοντάς το ρολό.

  5. 5

    Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες μέχρι να σφίξει ή στην κατάψυξη για ταχύτερο αποτέλεσμα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (8)

vasiliki ver
vasiliki ver @cook_8476293
Πολύ ωραίο,το έχω φτιάξει,μόνο εγώ το έβαλα σε φόρμα και την κουβερτούρα δεν την έβαλα μες στα υλικά αλλά αφού το ξεφορμάρισα το κάλυψα.

Από

cibusi
cibusi @cook_8470600
στις
Αθήνα,