Chocovancarbi
Μία έμπνευση της στιγμής πολύ εύκολη και γρήγορη... Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, όμως δεν παύει να είναι γλυκό...
Λίγα μυστικά ακόμα
Τopping ζαχαροπλαστικής θα βρείτε στα super markets στους διαδρόμους που υπάρχουν τρούφες, κρέμες στιγμής, κτλ
Υλικά
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Αρχικά θρυμματίζουμε στο multi τα μπισκότα μας.
-
2
Παράλληλα λιώνουμε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι.
-
3
Έπειτα ενσωματώνουμε τη μαργαρίνη στα μπισκότα μας και ανακατεύουμε καλά.
-
4
Στρώνουμε τη βάση στο τσέρκι μας, πιέζουμε με ένα κουτάλι για να απλωθεί παντού ομοιόμορφα και βάζουμε το τσέρκι στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τις κρέμες μας.
-
5
Χτυπάμε στο μίξερ τα 600 ml γάλακτος με τις κρέμες ζαχαροπλαστικής βανίλια για 6-7 λεπτά κι έπειτα στρώνουμε πάνω από τη βάση των μπισκότων.
-
6
Καλύπτουμε με έναν από τους φακέλους topping καραμέλας και τοποθετούμε ξανά το τσέρκι μας στο ψυγείο.
-
7
Χτυπάμε στο μίξερ τα υπόλοιπα 600 ml γάλακτος με τις κρέμες ζαχαροπλαστικής σοκολάτα για 6-7 λεπτά και στρώνουμε πάνω από το topping.
-
8
Τέλος, καλύπτουμε με το δεύτερο φάκελο topping καραμέλας και παγώνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Αντιδράσεις
Cooksnaps
Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!
Σχόλια