κύρια φωτογραφία συνταγής Chocovancarbi

Chocovancarbi

8 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
paranton
paranton @cook_8476477

Μία έμπνευση της στιγμής πολύ εύκολη και γρήγορη... Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, όμως δεν παύει να είναι γλυκό...

Λίγα μυστικά ακόμα

Τopping ζαχαροπλαστικής θα βρείτε στα super markets στους διαδρόμους που υπάρχουν τρούφες, κρέμες στιγμής, κτλ

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

12 άτομα
  1. 1200 ml γάλα
  2. 400 gr μπισκότα τύπου Digestive
  3. 2 κρέμες ζαχαροπλαστικής βανίλια
  4. 2 κρέμες ζαχαροπλαστικής σοκολάτα
  5. 2 topping ζαχαροπλαστικής καραμέλα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Αρχικά θρυμματίζουμε στο multi τα μπισκότα μας.

  2. 2

    Παράλληλα λιώνουμε τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι.

  3. 3

    Έπειτα ενσωματώνουμε τη μαργαρίνη στα μπισκότα μας και ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

    Στρώνουμε τη βάση στο τσέρκι μας, πιέζουμε με ένα κουτάλι για να απλωθεί παντού ομοιόμορφα και βάζουμε το τσέρκι στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τις κρέμες μας.

  5. 5

    Χτυπάμε στο μίξερ τα 600 ml γάλακτος με τις κρέμες ζαχαροπλαστικής βανίλια για 6-7 λεπτά κι έπειτα στρώνουμε πάνω από τη βάση των μπισκότων.

  6. 6

    Καλύπτουμε με έναν από τους φακέλους topping καραμέλας και τοποθετούμε ξανά το τσέρκι μας στο ψυγείο.

  7. 7

    Χτυπάμε στο μίξερ τα υπόλοιπα 600 ml γάλακτος με τις κρέμες ζαχαροπλαστικής σοκολάτα για 6-7 λεπτά και στρώνουμε πάνω από το topping.

  8. 8

    Τέλος, καλύπτουμε με το δεύτερο φάκελο topping καραμέλας και παγώνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

paranton
paranton @cook_8476477
στις