Cocktail sauce
Ermioni
@cook_8452754
Μια σως που ταιριαζει σε ψαρια, σαλατες και λαχανικα
Υλικά
-
125 γρ. μαγιονεζα
-
125 γρ. κρεμα γαλακτος
-
4 κουταλιες σουπας κετσαπ
-
1 κουταλια χυμο λεμονιου
-
λιγο αλατι
-
λιγη ζαχαρη
-
1 σφηνακι ουισκι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Χτυπαμε την κρεμα γαλακτος σε σαντιγη
-
2
Προσθετουμε κι ολα τα αλλα υλικα σιγα σιγα και πριν την χρησιμοποιησουμε την βαζουμε για μια ωρα στο ψυγειο
Σχόλια (17)