Cookies με βρώμη, σταφίδες, μήλο και κανέλα

62 μάγειρες σκοπεύουν να τη μαγειρέψουν
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ @cook_8494376
,ΕΛΛΑΣ

Λίγα μυστικά ακόμα

Όταν κρυώσουν είναι τραγάνα απ΄ έξω και αφράτα από μέσα.

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

15 Minutes
  1. 500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης που φουσκώνει μόνο του
  2. 1 1/2 φλ. νιφάδες βρώμης
  3. 2 φλ. ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
  4. 1 φλ. μαύρες σταφίδες
  5. 1 μήλο κόκκινο κομμένο σε μικρά κυβάκια
  6. 1 βανίλια
  7. 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  8. 80 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο flora λιωμένη
  9. κανέλα τριμμένη
  10. 1 φλ. νερό

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη βρώμη και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα στερεά υλικά και ανακατεύουμε ξανά. Στο τέλος προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τη λιωμένη μαργαρίνη και το νερό. Πλάθουμε καλά τη ζύμη.

  2. 2

    Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα. Σε λαμαρίνες απλώνουμε χαρτί αντικολλητικό. Με ένα μεγάλο κουτάλι αδειάζουμε τη ζύμη. Η ζύμη απλώνει και τα διαστήματα πρέπει να είναι αρκετά ώστε να μην κολλήσουν τα cookies μεταξύ τους. Τα ψήνουμε για 25-30 λεπτά. Το τελευταίο πεντάλεπτο ανάβουμε την κάτω αντίσταση του φούρνου.

Αντιδράσεις

Cooksnaps

Έφτιαξες αυτή τη συνταγή; Μοιράσου μια φωτογραφία του πιάτου σου!

Γκρίζα χειροποίητα σχέδια από μια φωτογραφική μηχανή, ένα τηγάνι και αστέρια που αναδύονται από το τηγάνι

Από

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
στις
,ΕΛΛΑΣ