Διόρθωση συνταγής

Υλικά

20 Minutes
25 μπισκότα
  1. 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  2. 130 γρ. ζάχαρη καστανή
  3. 60 γρ. γάλα φρέσκο
  4. 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  5. 1 κ. γλ. κανέλα
  6. 1 βανίλια
  7. 5 γρ. μαγειρική σόδα
  8. 1 μήλο (περίπου 120 γρ., καθαρισμένο και ψιλοκομμένο)
  9. 60 γρ. καρύδια, ψιλοτριμμένα

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ, σε μέτρια ταχύτητα προς δυνατή, με το φτερό, για 4'.

  2. 2

    Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε για άλλα 3', έως ότου το μείγμα γίνει λείο.

  3. 3

    Χωρίς να σταματήσουμε το μίξερ, προσθέτουμε λίγο-λίγο το γάλα και σταδιακά το αλεύρι, την κανέλα, τη βανίλια και τη σόδα.

  4. 4

    Μετά από 2 λεπτά, σταματάμε το μίξερ, ρίχνουμε το μήλο και το καρύδι και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα.

  5. 5

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα στους 160 βαθμούς.

  6. 6

    Στρώνουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου και με ένα κουτάλι παίρνουμε δόσεις από το μείγμα και με ένα 2ο κουτάλι τις σπρώχνουμε στο ταψί. (Το μέγεθος εξαρτάται απτο πόσο μεγάλα ή μικρά τα θέλουμε.) Προσέχουμε να αφήσουμε απόσταση μεταξύ τους, γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο.

  7. 7

    Ψήνουμε για 20 λεπτά.

Αντιδράσεις

Σχόλια (11)

ΔΗΜΗΤΡΑ19
ΔΗΜΗΤΡΑ19 @Nimona19
Είναι μαλακά cookies, όσο γλυκά πρέπει και την δεύτερη φορά έβαλα φουντούκι αντί για καρύδι...έγιναν το ίδιο νόστιμα..εύκολη συνταγή...ωραίο αποτέλεσμα...

Από

sweeney
sweeney @cook_8450967
στις
,Ελλάδα