frapedia
frapedia @cook_8449823
Thessaloníki, Greece

Γρήγορη συνταγή που θα ξετρελάνει τα παιδάκια μας!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της Ν. Νικολάου, δοκιμάστε την!

Δες περισσότερα
Διόρθωση συνταγής

Υλικά

  1. 100 γρ. βούτυρο λιωμένο ή μαργαρίνη λιωμένη
  2. 125 γρ. αμύγδαλα σε πούδρα
  3. 1 μπανάνα λιωμένη
  4. 1 βανίλια
  5. 1/2 φακελάκι μπέικιν πάουντερ

Οδηγίες μαγειρέματος

  1. 1

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς.

  2. 2

    Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη.

  3. 3

    Μόλις αφρατέψει το μίγμα προσθέτουμε το αυγό, τη λιωμένη μπανάνα, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ με το αλεύρι και την πούδρα αμυγδάλου. Ανακατεύουμε καλά.

  4. 4

    Στρώνουμε μια λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και με ένα κουτάλι βάζουμε το μίγμα σε μικρές μπαλίτσες φροντίζοντας να αφήσουμε ενδιάμεσα αρκετό χώρο έτσι ώστε όταν φουσκώσουν τα μπισκότα να μην κολλήσουν. Τα ψήνουμε για 15 λεπτά.

  5. 5

    Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν σε μια σχαρίτσα.

Αντιδράσεις

Σχόλια (5)

moustarda
moustarda @cook_8454343
Αντί για αμύγδαλα τι θα μπορούσαμε να βάλουμε; Μπορούμε να παρακάμψουμε δηλαδή τους ξηρούς καρπούς;

Από

frapedia
frapedia @cook_8449823
στις
Thessaloníki, Greece